Title of a News Article

Maaşa bakın maaşa...

Maaşa bakın maaşa...
banner206

NTV’de yıllarca Güntekin Onay’la futbol analizleri ve yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, yeni sezonda Süper Lig maçlarını yorumlamak için TRT ile anlaşmıştı. Dlimen'e verilen maaşa ise tepkiler sürüyor.

Spor yazarı Orhan Yıldırım, TRT'nin Rıdvan Dilmen'e yıllık 8,5 milyon TL verilmesine isyan etti. Yıldırım, özellikle devlet kanalı olmaması sebebiyle bu ücretin sorgulanması gerektiğini vurguladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yıldırım, "Özel kanal, gazete şu bu verse kimseyi bağlamaz. Ancak halkın sırtından yayın yapan @trt Rıdvan Dilmen’e yıllık 8.5 milyon lira ücret veriyor ise, bunu sorgularız. Ekranda asgari ücreti diline dolayan birine, bu rakamları nasıl ve hangi hakla verebiliyorsunuz Sn. @zahidsobaci" ifadelerine yer verdi.

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Dlimen'in, Hollanda - Türkiye maçının ardından "asgari ücret" ile ilgili sözleri, sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu. Dilmen, "Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var" ifadelerini kullanmış, gelen tepkiler üzerine yanlış anlaşıldığını açıklamıştı.

ERSİN DÜZEN DE TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Öte yandan TRT'den ayrılarak Vole'ye geçen Ersin Düzen'in de aldığı maaş tepkilere neden olmuştu. Düzen'in sadece geçen hafta istifa ettiği TFF'deki basın danışmanlığı görevinden 122 bin TL aldığı öne sürülmüştü.

Kaynak: Yeniçağgazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142