Title of a News Article

Maruf Güneş aradığı hocayı buldu...

Maruf Güneş aradığı hocayı buldu...
banner206

Şanlıurfalı İş Adamı Maruf Güneş'in takımı Çankaya Futbol Kulübü, yeni hocasını buldu. 

3. ligde mücadele veren Çankaya FK'nın yeni teknik direktörü Yavuz İncedal oldu. Geçtiğimiz Ocak ayında Çankaya FK'yı satın alan Şanlıurfalı iş adamı Maruf Güneş, yeni sezonu iddialı girmek istiyor. 

Aranan Teknik direktörün bulunmasıyla masaya oturuldu. İş Adamı Maruf Güneş ve yeni hoca arasında protokol imzalandı ve 1 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.

ŞANLIURFALI İŞ ADAMI MARUF GÜNEŞ KİMDİR? HAYATI VE KARİYERİ

Maruf Güneş, 24 Mayıs 1983 yılında Şanlıurfa'da doğdu. 2000 yılında Ankara Arı Fen Lisesi'nden mezun oldu. 2002 yılında İngiltere Bournemouth and Poole Koleji'nde İş ve Yönetim (Business and Management) bölümünden, 2008 yılında ise Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde İç Mimarlık bölümünden mezun oldu. Güneş Grup yönetim kurulu başkanı, Galatasaray Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş'nin yönetim kurulu üyesi ve Galatasaray Spor Kulübü genel kurulu üyesidir. İyi derecede İngilizce bilmektedir ve 2 çocuk babasıdır. 2008 yılında aile şirketi olan Güneş Grup'ta kariyerine başlamıştır. Şirket inşaat, enerji, turizm ve liman işletmeciliği alanlarında faaliyet göstermektedir. Devlet garantörlüğünde uluslararası inşaat, baraj ve yol yapımı, enerji santrali, otel, iş merkezleri, spor yöneticiliği ve eğitim alanlarında faaliyet göstermektedir. Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir. Mehmet Güneş İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Maruf İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Hes Enerji Elektrik Üretim Ve Ticaret Anonim Şirketi, Gns Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., Güner Enerji Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş., Gök-Su Enerji Elektrik Üretim Ve Tic. A.Ş., Ordu Melet Hes Enerji Üretim San. Ve Tic. A.Ş., Çanakkale Ayvacık Res Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Söke Res Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi ve Balıkesir Şamlı Res Elektrik Üretim ve Ticaret Anonim Şirketi yöneticisidir.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2022, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195