Title of a News Article

Mezopotamya Bisiklet Turu Başlıyor

.

Mezopotamya Bisiklet Turu Başlıyor
banner206
 Şanlıurfa uluslararası bir turnuvaya ev sahipliğini yapacak. Bu büyük turnuvaya Dünya çapında basın ve sporcular katılıyor.
( Şanlıurfa Vali Abdullah Erin beraberinde Protokol lansman toplantısına katıldılar )

Şanlıurfa GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenecek olan 'Uluslararası Mezopotamya Bisiklet Turu' başlıyor.

Şanlıurfa'dan start alarak Mardin ve Diyarbakır illerini kapsayan 4 günlük Bisiklet Turu için düzenlenecek olan toplantıya, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Mardin Valisi Mustafa Yaman, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı katılacak.

3 Mayıs günü 6 ülkeden 160 sporcunun katılımı ile Şanlıurfa'dan start alacak bisiklet turu, 690 kilometrelik parkurdan oluşacak. Şanlıurfa-Kızıltepe-Mardin, Nusaybin-Mardin, Mardin-Bismil-Diyarbakır, Diyarbakır-Siverek'in ardından Şanlıurfa'da son bulacak. 

Şanlıurfa Bisikletcilerini bir araya getiren Ahmet Yılmaz ise, uluslararası yarışmaya katkı sağlayan Vali Abdullah Erin, BŞB Nihat Çiftçi, iş adamı Şevder Oyman GAP idaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve federasyon temsilcilerine teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 11:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195