Title of a News Article

Misiad, bir ilki gerçekleştiriyor

Misiad, bir ilki gerçekleştiriyor
banner206

3 ay gibi kısa bir sürede oluşan ve tüm Türkiye’de yaygınlaşan Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği (MİSİAD), Şanlıurfa’da kurmuş olduğu şubeyle de, kent adına bir ilke imza atıyor.

Misiad; Futbol, Basketbol, voleybol gibi yaygın spor dallarının yanı sıra, nadir ve az bir kesim tarafından bilinen ve oynanan spor dallarından Bocce ve Dart oyunlarının, Türkiye genelinde daha iyi yaygınlaşması için ilk adımı Şanlıurfa’da atıyor.

Bu spor dallarının gelişmesi ve yaygınlaşması adına atılan ilk adımlarda, Türkiye’nin belli illerinde kurs ücreti alınmadan Bocce ve Dart eğitimi verilecek. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu,  MSK URFA’nın girişimleri ile 1. Kademe Bocce ve Dart antrenörlük kursu açıyor. 31 Ocak’ta başlayacak olan eğitimler, toplamda 15 gün sürecek. Başvurular, MSK URFA’ya yada Şanlıurfa Gençlik İl Müdürlüğü’ne yapılması gerekiyor.

Türkiye Milli Takımlar sorumlusu Alper Cavit Kabakçı ve Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Dr. Recep Tekcan’da, verilecek eğitimlerde Şanlıurfa’da olacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2015, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195