Title of a News Article

MSK Urfa, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı

.

MSK Urfa, ilk yarıyı galibiyetle tamamladı
banner206

TKB2L C gurubunun 6’nci haftasında, Şanlıurfa Gap Arena Kapalı Spor salonunda oynanan maçta  Bağlar Belediyespor’u 62-41 yenen Memleket Spor Kulübü, haftayı bay geçeceğinden dolayı ilk yarıyı tamamlamış oldu.

Şanlıurfa GAP Arena Kapalı Spor  Salonu'nda oynanan maçta, ilk periyodu 10-5 önde bitiren Msk Urfa, ikinci periyodu da 28-15 üstün tamamladı. Üçüncü periyotta, oyundaki hakimiyetini devam ettiren Şanlıurfa ekibi, son çeyreğe 41-25 önde girdi. MSK Urfa maçtan 62-41 galip ayrıldı.

Maçın ardından açıklama yapan Baş Anternör Atilla Keskin " Maça çok iyi başlayamadık. Savunma sistemini takım olarak iyi bir seviyeye getirdik. Sayı üretme anlamında sıkıntılarımız var.  Dar bir rotasyonumuz olduğu için hem savunmada hemde hücumda aynı ritmi sağlayamıyoruz. Devre arasında bi kaç takviye ile aşacağız. Haftayı bay geçeceğinizden takıma bir hafta izin verilerek kalan 15 günü çift antermanla çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.  

Basketbol Şube sorumlusu Vedat Yurum , Bağlar maçının kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek, "Bağlar Belediye maçını kazandığımız için mutluyuz. Play off iddiamızı devam ettirmek için bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Galibiyetten dolayı teknik ekibi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hedefimiz ligde kalan diğer maçları da kazanıp, Play-off için avantaj sağlamak olacaktır" diye konuştu.

Kulüp Başkan'ı Gökhan Gökmen ise yaptığı açıklamada; "Memleket Spor kulübü Bayan Basketbol Takımı Şanlıurfa'nın en önemli markalarından birisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir . Şanlıurfa halkının takımımıza sezon boyunca gerekli desteği vereceğine inanıyorum. Salona gelerek bizleri destekleyen ve maç boyunca takımı motive eden tüm gönül dostlarımıza taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularımızı ve teknik heyetimizi elde ettikleri galibiyetten dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195