Title of a News Article

MSK Urfa, ona emanet

.

MSK Urfa, ona emanet
banner206

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da mücadele ettiği Voleybol 1. Liginde mücadele edecek olan MSK Urfa takımının teknik direktörü belli oldu.
Bir süre önce Adana Toros BYZ Spor'a anlaşarak 1.Lig'de yer alacağını duyruması ile gündeme bomba gibi düşen Şanlıurfa Memleket Spor'da Teknik Direktör olarak Şanlıurfa'lı teknik direktör Hamit Binmez ile sözleşme imzalandı.
MSK Urfa Kulübünden yapılan açıklama şöyle:
Erkekler Birinci Voleybol Ligi'nde mücadele edecek Kulübümüzde Başkan Gökhan Gökmen, antrenör Hamit Binmez ile bir yıllık sözleşme imzaladılar.
Başkanmız GÖKMEN, yeni sezonda hedeflerinin öncelikle ligde kalıcı olmak ve Avrupa kupalarına katılmak olduğunu belirterek, ''Hedefimize ulaşmak için önceliğimiz bizi başarıya ulaştıracak antrenör ile anlaşmaktı. Milli takım Antrenörlüğü yapmış ve deneyimli aynı zamanda hemşehrimiz olan Hamit hocamızla bir yıllık sözleşme imzalayarak, hoca arayışımızı sonuçlandırdık'' dedi.
Ligde güçlü rakiplerinin bulunduğunu ve iyi bir takım kurmayı amaçladıklarını ifade eden Gökmen, oyuncu transferlerine ise en kısa sürede başlayacaklarını sözlerine ekledi.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2019, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195