Title of a News Article

MSK URFA, yoğun ilgi gördü

MSK URFA, yoğun ilgi gördü
banner206

Şanlıurfa’da, alternatif salon sporlarının geliştirilmesine yönelik kurulan Memleket Spor Kulübü, hafta sonu sporseverlerle buluştu.

MSK URFA olarak kısa sürede yerel- ulusal ve sosyal medyada adını duyuran kulüp, bocce ve dart spor branşlarını tanıtmak amacıyla 11-12 Nisan tarihlerinde URFA CİTY AVM’de görücüye çıktı. Spora yakın gençlerin yanı sıra ailelerin de bu tanıtım etkinliğine katılması dikkatlerden kaçmadı.

Etkinlik programı çerçevesinde Bocce ve Dart branşlarında antrenör olan sporcular için sertifika dağıtım töreni düzenlendi. Törene Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sait Ardan, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube müdürü Murat Önen, GENÇ MİSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, MSK URFA Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Törende bir konuşma yapan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız; "Şanlıurfa’da bocce ve dart sporunun gelişmesini ve bu tür etkinlikleri her zaman desteklediklerini söyleyen yıldız, bu etkinliğe öncülük eden MSK URFA yönetim kurulunu tebrik ediyor, antrenörlük kurslarına katılarak bu spora katkı sunan tüm antrenörlerimize başarılar diliyorum.“ Dedi.

MSK URFA Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen ise yaptığı açıklamada, yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek;  "birçok sporcu olmak isteyen gençle bir araya geldiklerin, sporun sadece futbol olmadığını, gençlere fırsat sunulduğunda farklı branşlar ile ilgilenebileceklerini bir daha gördük. Önümüzdeki süreçte bocce ve dartı okullarda da tanıtmak amacıyla yeni bir projeye imza atacağız. Yapacağımız çalışmalar ile gençlerimiz artık daha fazla sporla iç içe olacak." ifadelerini kullandı. 

Etkinlikte, daha sonra Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve MSK URFA Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökmen, antrenörlük kursu mezunlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195