Title of a News Article

MSK Urfa’dan farklı tarife

.

MSK Urfa’dan farklı tarife
banner206

MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, sahasında ağırladığı Antalya Ataspor’u 62-38 yendi.

ABDÜSELAM YAVUZ 

Türkiye 2. Kadın Basketbol liginde mücadele eden MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, GAP Arena Spor Salonunda Antalya Ataspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün mücadele ortaya koyan Sarı-Yeşilliler, maçın ilk yarısını 24-16 önde kapattı. İkinci yarıda da gösterdiği performansla taraftarlarından alkış alan MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, bulduğu sayılarla salondan 62-38 galip ayrıldı.  

Bu galibiyetin ardından puanını 15’e yükselten MSK Urfa, 2. Sıradaki yerini kordu.

 

Gökmen’den teşekkür mesajı

MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, yaptığı açıklamada, bayan basketbol takımının bütün oyuncularını ve teknik ekibini gösterdikleri azim ve mücadeleden dolayı kutladı.

Şanlıurfa´nin tarihinde ilk kez böyle bir organizasyonda katıldığımız ilk yılda Play Off' lara kalarak ilimize başarıyı yaşatmış olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz” diyen Gökmen, şunları kaydetti;

“Ancak asıl mücadele bundan sonra başlayacak. Play off'larda daha ciddi bir mücadele bizi bekliyor. Sezon başında iddialıydık ve bunu bu güne kadar sürdürerek başarımızın tesadüf olmadığını kanıtladık.

Bu bir inanç ve başarı öyküsüdür. Genel başkanımız sayın Feridun Öncel beyin dediği şekilde İNANMIŞLAR ORDUSUNUN başarısıdır. İdarecisinden, teknik heyetine ve oyuncularına kadar bize bu mutluluğu yaşatan kadroya teşekkür ederim.

Bize play off lara kalmanın gururunu yaşattılar..

İNANANLAR ASLA KAYBETMEZLER ...”

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016, 14:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195