Title of a News Article

Ngonbe Uganyu'ya Urfaspor Kancası…

Ngonbe Uganyu'ya Urfaspor Kancası…
banner206
 Mizahi ve ironik haberler veren Zaytung, bu kez Şanlıurfaspor’u ti’ye aldı.

PTT 1. Lig’de yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, Gündemdeki olayları mizahi bir bakış açısıyla haberleştiren Zaytung’â konu oldu. Zaytung, “Sınır Tellerinden Atlayarak Uzun Bir Depar Atan Nijerya Asıllı IŞİD Militanı Ngonbe Uganyu'ya Urfaspor Kancası…” başlıklı bir hayali habere imza attı.

 

İşte o haber…

PTT 1.Lig’in iddialı ekiplerinden Şanlıurfaspor, transfer döneminde öncelik verdiği sol bek arayışlarında mutlu sona ulaşmak üzere. Akçakale sınırında 1 haftadır tellerden atlayanları izleyen Urfaspor scout ekibi, IŞİD militanı Ngonbe Uganyu’yla ilgili yönetime olumlu rapor verdi.

 

Camiada yüzler gülüyor…

Geçtiğimiz sezondan beri devam eden sol bek arayışlarında nihayet bir sonuca varmak üzere olan Şanlıurfaspor'da yüzler gülüyor. Transfer Komitesi Başkanı Hıdır Yunaklı ve Teknik Direktör Yusuf İpekcan, taraftarın uzun süredir beklediği müjdeyi vermek üzere bu öğleden sonra kameraların karşısındaydılar.

“Ngonbe'nin internetteki bir kaç videosunu izletmişti arkadaşlar daha önce ama beni kan tuttuğu için sonuna kadar bakamadım hiç. Zaten konu da çok futbolla ilgili değildi. O yüzden bi gözümüzle görmek istedik. Daha tellere tırmanışındaki çevikliğiyle benim dikkatimi çekti zaten. Telleri aştıktan sonra yaklaşık 2 kilometrelik bir parkuru 6.5 dakika gibi bir sürede koşarak katettiğini de görünce tamam dedim, aradığımız adam bu...” diyen Asbaşkan Yunaklı, elde tüfek ayakta botla o hıza ulaşan Ngonbe’nin ligin tozunu attıracak kapasitede olduğunu belirtti. Asbaşkan’ın açıklamalarına katıldığını kaydeden deneyimli hoca Yusuf İpekcan ise şöyle konuştu;

Taraftar yakaladı

“Tabi Ngonbe can havliyle koştuğu için onu tutmak da hayli zor oldu. Ara sokaklarda bir taraftarlarımız sağolsun boynuna kement şeklinde atkı atarak durdurdu adamı. Boğa gibi de güçlü maşallah. Yakalandım zannedip kendini patlatmasını da son anda malzemecimiz engelledi. Ngonbe, o el bombasının pimini çekmiş olsa hem bir kaç taraftarımızı kaybetmiş hem de hala sol bek arıyor olacaktık… Neyse sağlık taramasından bir geçsin de maddi konularda anlaşacağımızdan şüphem yok benim. IŞİD'den ne kadar alıyorsa onu veririz...”

 

Ngonbe Uganyu’yu tanıyalım

Şanlıurfaspor’un merceğine takılan Ngonbe, futbol sahalarından çok şehir savaşlarındaki performansıyla öne çıkan bir isim. Kafa hakimiyeti üst düzeyde, IŞİD içerisinde bağlı olduğu birimin kestiği tüm kafaların kendisine emanet edildiği söyleniyor. IŞİD’dan önce pişmesi için kiralık olarak El Nursa’ya gönderildi. Türkiye’yi, Türk insanını ve Türk TIR'larını çok sevdiğini her fırsatta belirtiyor. Bundan önce birlikte çalıştığı hocasını Allah’a şirk koştuğu gerekçesiyle kurşunlamasından ötürü süresiz kadro dışı kalmıştı. Bonservisi elinde.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2015, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195