Title of a News Article

O teknik hoca ile anlaşma sağlanamadı...

.

O teknik hoca ile anlaşma sağlanamadı...
banner206
Şanlıurfaspor, teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Mehmet Altıparmak ile bazı pürüzlerin çıkmasından dolayı sözleşme imzalanamadı. Sarı-Yeşilliler, gözünü başka hocalara dikti.

TFF 1. Lig’de haftayı Denizlispor mağlubiyeti ile kapattıktan sonra görevinden istifa eden Urfaspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın yerine gelecek isim belirlenmeye çalışılıyor. Çok sayıda teknik direktör ile temasa geçen Sarı-Yeşilliler, Mehmet Altıparmak ile anlaşma sağlamıştı. Ancak daha sonra yönetim ile hoca arasında bazı pürüzlerin çıkmasından dolayı sözleşme imzalamadı. Urfaspor Yönetimi, bu kez gözünü başka hocalara çevirdi. Yeni hocanın birkaç gün içerisinde belli olması bekleniyor.

Bu arada Şanlıurfaspor’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şunlara yer verildi;

“Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifasından sonra boşalan kulübümüz teknik direktörlüğü için Teknik direktörlerle görüşmelerimiz devam etmektedir.

Yönetim kurulumuz, Şanlıurfaspor’un menfaatleri ve başarısı için elinden geleni yapmakla birlikte Mehmet Altıparmak ile görüşmüş olup, herhangi bir resmi sözleşme imzalanmamıştır. İlerleyen saatlerde diğer Teknik direktörlerle görüşmeler yapacaktır. Teknik Direktör konusunda anlaşma sağlandığı takdirde kamuoyu ile anında paylaşılacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 14:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195