Title of a News Article

Onur Akbay’dan acı itiraf

 Onur Akbay’dan acı itiraf
banner206

Şanlıurfaspor’un başarılı defans oyuncusu Onur Akbay, Şanlıurfa’ya gelmeden önce burayı köy olarak düşündüğünü itiraf ederek, “Şanlıurfa batıdan göründüğü gibi bir yer değil. Burada olmaktan mutluyum” dedi.

Şanlıurfaspor’un 2012-2013 sezonunun devre arasında Bursaspor’dan kadrosuna kattığı Onur Akbay, kulübün resmi gazetesine verdiği röportajda, Şanlıurfa için acı itirafta bulundu.

Daha önce Şanlıurfa’yı köy olarak düşündüğünü, bu nedenle büyük bir önyargı ile kentte geldiğini vurgulayan Akbay, “Şanlıurfa’ya 2 defa maç için gelmiştim. Urfa’ya gelmeden önce bende çok inanılmaz bir ön yargı vardı. Buraya gelmek bile istemiyordum. Şanlıurfa’nın köy olduğunu düşünüyordum. Ama buraya geldikten ve yerleştikten sonra düşüncem tam olarak değişti” dedi.

“Çok güzel ve büyük bir şehir, insanları çok sıcakkanlı, bizi rahatsız eden hiç kimse yok” diyen Akbay, şunları kaydetti:

“Komşular ile ilişkilerimiz çok iyi. Burada çok sıkıntı yaşayacağımızı sanmıştım ama yanılmışım her yerde çok iyi karşılanıyoruz. Gerçekten buraya geldiğim için çok mutluyum” dedi.

Bu arada 2003 yılında Çorumspor’da profesyonel futbol hayatına başlayan 27 yaşındaki Onur Akbay, sırasıyla Konya Şekerspor, Adanaspor, Karşıyaka ve Bursaspor formalarını da terletti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195