Title of a News Article

Orduspor'a tam destek!

Orduspor'a tam destek!
banner206
 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, PTT 1. Lig'de bu hafta Şanlıurfaspor deplasmanında hayati bir maça çıkacak olan Orduspor için düzenlenen moral yemeğine katıldı. Yılmaz, yemekte teknik heyet ve futbolculara, "Asla yalnız değilsiniz" dedi.
Düzenlenen yemekte futbolcularla bir bir ilgilenen Yılmaz, Orduspor'un yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara'ya da başarılar diledi. Yemekte ilk konuşmayı yapan ve Ordusporlu futbolculara güveninin tam olduğunu belirten Yılmaz, "Öncelikle Orduspor'u bu süreçteki başarıdan dolayı kutluyorum. Bu başarıyı her kesimin görmesi lazım. Artık Orduspor'un Süper Lig'e çıkabilmesi için önünde önce Şanlıurfaspor maçı var. Belki de bu maçı kazanan takımımız rakibinden gelecek sonuçla Süper Lig'e çıkma başarısını gösterecektir. Biz, bu sezon Play-Off'u garantilememize rağmen yapacağımız Şanlıurfaspor mücadelesiyle birlikte Play-Off'taki rakibimizi de belirlemiş olacağız. Diğer rakibimizin ne yaptığına bakmadan işimizi yapıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Daha önce elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Dün Orduspor'un yanındaydık, bugün de yanındayız" diye konuştu.

Yemeğe Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Orduspor Basın Sözcüsü Adem Türkmen, yönetici Tamer Aktaş, Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ve futbolcular katıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 23:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195