Title of a News Article

Osman Özköylü'nün yalanı ortaya çıktı!

.

Osman Özköylü'nün yalanı ortaya çıktı!
banner206

 Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sarı-Yeşilli ekipten eski futbolcularını transfer edeceği yönündeki haberleri yalanlamıştı. Ancak Özköylü, Şanlıurfaspor’dan Abdulkadir Özgen ile Fevzi Elmas’u kadrosuna takviye ederek, kendi yalanını ortaya çıkarmış oldu.

UĞUR BUDAK
İlk yarının bitimine doğru Adana Demirspor’un Şanlıurfaspor’da Onur Akbay başta olmak üzere 3 futbolcuya talipli olduğu dillendirilmişti. Şanlıurfaspor’da bir dönem hocalık yapan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü’nün, eski talebelerini transfer edebilmek için yönetime de rapor verdiği yazılmıştı. Ancak daha sonra açıklamada bulunan Özköylü, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve bunların menajer oyunu olduğunu savunmuştu. Bu açıklamaya rağmen Adana Demirspor, Şanlıurfaspor’dan Abdulkadir Özgen ile Fevzi Elmas’ı kadrosuna kattı. Meğer Özköylü’nün sezon içerisinde bu oyuncuların kafasını çeldiği ve devre arasında da takımına aldığı ortaya çıktı. Adana ekibi, Onur Akbay’ı da ısrarla isterken, Sarı-Yeşilli yönetim başarılı defans oyuncusunu bırakmak istemiyor.

 

Tepki gösterdiler

Urfaspor’dan yaptığı transferlerle kendisinin yalanlarını ortaya çıkarmış olan Osman Özköylü’ye Şanlıurfa spor kamuoyundan büyük tepki yağdı. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar, “Osman hocayı çok seviyorduk ancak bizim oyuncuları almakla çok büyük hata yaptı. Zaten düşme potasında olan bir takımımıza o da bir tekme vurmuş oldu” dedi.

 

Osman Özköylü ne demişti?

Bu arada Osman Özköylü, daha önce ortaya çıkan Adana Demirspor’un Urfaspr’dan 3 futbolcuyu istediği yönündeki haberlerle ilgili şu açıklamayı yapmıştı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfaspor'dan 3 oyuncu istediği haberleri üzerine çok sert açıklamalarda bulundu.

Özköylü, “Sosyal Medyada çıkan bu açıklamalar hem bize hem de Şanlıurfaspor camiasına zarar vermek isteyen kişilerin yaptığı açıklamalardır” diyerek, şunları kaydetti;

“Bunlara menajer kılıklı diyeceğim,insan kılıklı diyeceğim,ama bunlar karaktersiz kişilerdir.Dün gece hemen öğrendim bu olayı ve Ş.Urfaspor yardımcı antrenörünü aradım. Arkasından benim zamanımda görev yağan futbol şube sorumlusu ile konuştum. Bu tür haberlere itibar etmeyin dedim. Kimlerin yaptırdığını çok iyi biliyorum. Parçaları birleştirdiğiniz zaman ismi geçen oyuncularla bizim takımdaki bazı isimleri de düşünce ortaya böyle birşey çıkıyor. Transfer zamanı herkes oyuncuya talip olabilir. Biliyoruz ki onlarda bizim gönderdiğimiz Uğur'a talipler. Ş.Urfaspor'da çalıştığım için oradaki oyuncularla ağabey,kardeş gibiyiz her zaman görüşüyoruz.Bu camiadaki pislikler, menajer kılıklı kişiler ve soytarılar temizlenmediği sürece bu sıkıntı yaşanacak."

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195