Title of a News Article

Osmanlıspor'a bilet 401 TL

 Osmanlıspor'a bilet 401 TL
banner206

PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un yönetimi, ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan Osmanlıspor maçında taraftarlarına 400 liralık bilet uygulayan rakiplerine perşembe günkü maç için 401 lira bilet fiyatıyla karşılık verdi.

Kırmızı beyazlı takımda Manisaspor galibiyetinin sevinci yaşandı. FIFA'nın verdiği 3 puan silme cezası uygulandıktan sonra 5'incilikten 7'nciliğe gerileyen Samsunspor, Süper Lig yolundaki rakipleri Osmanlıspor, Antalyaspor, Albimo Alanyaspor ve Şanlıurfaspor'un puan kaybı yaşadığı haftada 3 puan alarak yeniden 5'inciliğe yükseldi.

Perşembe günü saat 17.00'de oynanacak Osmanlıspor maçının bilet fiyatları hakkında bilgi veren Sportif Direktör Coşkun Zeren, şöyle konuştu:

"Osmanlıspor yönetimi, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçta misafir takım tribününün bilet fiyatlarını 400 lira olarak açıklamıştı. Biz de kendilerine bir mesaj vermek amacıyla misafir takım taraftarlarının gireceği tribünün bilet fiyatını 401 lira yapmaya karar verdik. Diğer tribünlerin bilet fiyatları ise Vip A 20 lira, Vip B 15 lira, kale arkası 310 lira ve maraton tribün de 7,5 lira olarak belirledik."

Manisaspor karşılaşmayı kayıpsız geçtiklerini ifade eden Coşkun Zeren, şunları söyledi:

"Saha içerisinde zaman zaman sallandık ama yıkılmadık. Doğal olarak 3 puan silme cezasının psikolojik etkisini Manisaspor önünde futbolcularımızda gördük. Her şeye rağmen büyüklüğümüzü gösterdik. Büyük takım, büyük taraftar böyle maçlarda ortaya çıkıyor. Galibiyeti taraftarlarımız aldı diyebilirim. Ne olursa olsun bu maçı kayıpsız atlatmamız önemliydi. Eğer puan kaybı yaşasaydık büyük sıkıntı içerisine girerdik. Hedefe ulaşır mıyız, ulaşmaz mıyız orasını Allah bilir ama biz başarıya inanıyoruz."

Önlerinde çok kritik bir Osmanlıspor mücadelesi olduğunu belirten Coşkun Zeren, yine taraftar desteği beklediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Stadımız dolduğunda neler yapabileceğimizi biz de biliyoruz, rakiplerimiz de. Bu nedenle Manisaspor maçındaki tribün coşkusunu Osmanlıspor karşısında daha fazla hissetmek istiyoruz. Eğer perşembe günü oynayacağımız karşılaşmayı da kayıpsız geçersek, Adana'ya, finale gideceğiz, diyebilirim. Umarım her şey istediğimiz gibi olur."

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2015, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195