Title of a News Article

Özköylü galibiyeti değerlendirdi

Özköylü galibiyeti değerlendirdi
banner206
 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “İnşallah biz de bu çıkışı devam ettirip üst sıralarda daha sağlam tutunmaya çalışacağız” dedi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu, “Genelde maçlar kaybedilince hakemlerle ilgili bahane üretilir. Fakat bu bizim hakemler nedeniyle kaybettiğimiz ikinci maç oldu. Bundan önce de Kayserispor maçında aynı şeyleri yaşamıştık. Bugün ikinci kez hakemlerle ilgili konuşuyoruz. Maçı izleyenler ve sizler de görüyorsunuz nasıl karar vermiş olduklarını. Maçın başında sarı kartlarla oyun direncimiz kırıldı. İkinci yarıda daha kontrollü oynamaya çalışarak, müdafaa yaptık. Kartlarda biraz daha dikkatli olsalardı sıkıntısız bu maçtan puan veya puanlar alabilirdik. Kırmızı kartlık pozisyon çok ağırdı. Ligde figüran olmak istemiyoruz. Biz de can derdindeyiz. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmasını istiyoruz. Bize olduğu zaman kartlar çok rahat çıkıyor ama rakibimize aynı şekilde olmuyor. Hakemin tavrından hiç memnun değiliz. Şu kadar emeğin karşılığı böyle olmamalıydı. En azından rakip bizi yenmeliydi” dedi.

 

Şanlıurfaspor cephesi

Maçın çok zor geçeceğini bildiklerini kaydeden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Manisaspor küme düşme hattındaki bir rakip. Baktığınız zaman 7 galibiyeti var, 6’sını sahasında almış. Doğal olarak kazanmak zorundalar. Biz de son haftalarda aldığımız sonuçlarla daha yukarıyı zorlamak için, kalan maçlardaki beklentimizi yükseltmek için kazanmak istiyorduk. Maça iyi başladık. Hiç beklemediğimiz anda gol yedik. Rakip topun gerisine geçti, iyi savunma yaptı. İkinci yarı kırmızı kartın olduğu dakikalar kırılma anı oldu. Bunu daha iyi kullanmamız gerekiyordu. Her şeye rağmen kazandığımız bir müsabaka oldu. Oyuncularım ve rakip oyuncuları kutluyorum. İnşallah biz de bu çıkışı devam ettirip üst sıralarda daha sağlam tutunmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195