Title of a News Article

Özköylü: "Kazanmayı hak ettik ama..."

Özköylü:
banner206

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 1-1 berabere kaldıkları Samsunspor maçını değerlendirerek, maçı kazanacak pozisyonlar üretmelerine rağmen bir puan alabildiklerini kaydetti.

Özköylü, “Samsunspor takımının formatı birinci bölgede karşılayıp, kalan topları çabuk bir şekilde hücum oyuncularına atma üzerine kurulmuş bir sistem ve bunu hep yapıyorlar. Bu sayede bu puanları topladılar. Mümkün olduğu kadar onlara gol pozisyonu vermemeye çalıştık. Birkaç tane tehlikeli pozisyon oldu ve bir tane gol yedik. Oyunun genelinde daha çok fazla top oynayan ve pozisyon üretmeye çalışan takım bizdik. Maçı kazanacak pozisyonlar da ürettik. Neticede berabere biten bir maç oldu. Kazanmayı çok istiyorduk ve kazanmayı da hak ettik çok güzel pozisyonlar ama olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

 

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise 3 puan alabilecekleri ve kaybedebilecekleri bir maç oynandığını belirterek her iki takım da oyuncularını kutladı. Altın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz buraya 3 puan için geldik. İlk devre ortada geçen bir maç oldu ve istediğimiz golü de bulduk. Ama bazen futbolda böyle konsantrasyon eksiklikleri yaşanıyor ve yaşandığı zaman rakip de golü buluyor. Her iki takımı da kutluyorum. İkinci devre baya bir baskı yedik. Maç iki tarafa da gitti geldi. Her iki takımın futbolcuları öyle güzel bir örnek sergilediler ki sahada sadece futbolun güzelliğini yaşadık. Birbirlerine çirkinlik yapmadan centilmenlik çerçevesi içerisinde bu maçı burada bitirdik.”

Sergilenen oyun nedeniyle basın mensuplarının tebrik ettiği Altın, "Futbol bu, sanat. Sanat icra edeceksiniz. Buraya gelen herkesi futbola doyuracaksınız. Futbolu çirkinleştirmenin bir anlamı yok" diye konuştu.

 

KONUK GAZETECİLERE ESPRİLİ UYARI

Basın toplantısı bitiminde Samsunspor Teknik Direktörü müsabakaya yoğun ilgi gösteren Samsun yerel basınını yolda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Esprili dille basın mensuplarını uyaran Altın, salondan ayrılırken, "Basınımıza iyi yolculuklar. Yavaş gidin aman ha yavaş. Lazımsınız bize" diyerek gazetecilerle ile tokalaştı.

Öte yandan her iki teknik direktör de, Fenerbahçe kafilesini taşıyan takım otobüsüne yönelik Trabzon’da gerçekleştirilen silahlı saldırıya tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195