Title of a News Article

Özköylü: Şanssızdık

Özköylü: Şanssızdık
banner206
 PTT 1. Lig’de Altınorduspor’a 1-0 yenilen Şanlıurfaspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, “Bu maçta şanssızdık” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına 4 yaşındaki oğlu Emir ile birlikte katılan Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, aldıkları bu galibiyetle 5’te 5 yaptıklarını hatırlattı. Çok iyi ve sistemli çalıştıklarını ifade eden Eroğlu, “Son haftalarda yakaladığımız çıkışın hazırlığını yapmıştık. Şanlıurfaspor çok iyi takım ama biz takım olarak oynayıp, birlikte mücadele edince çok güçlüyüz. İlk yarı topun sahibi rakipti ama disiplinden kopmazsak maçı kazanabileceğimizi söyledim oyuncularıma. İkinci yarı daha iyi ve kontrollü başladık. İyi takım savunması yaparak gol yemedik ve 5’te 5 yaptık” dedi.

Oynadıkları güzel futbolun kendilerini umutlandırdığını anlatan başarılı hoca, “Bu güzel futbolu her sahaya koyduğumzda 3 puanı alacak güçteyiz. Belki 3 hafta sonra Play-off barajına yaklaşacağız. Biz de sonuna kadar bu işi kovalayacağız. Biz bu işte var olmak istiyoruz” diye konuştu.

Salı günü ligden düşmesi kesinleşen Orduspor’u konuk edeceklerini söyleyen Eroğlu, rakibin zayıf görünmesine rağmen bu karşılaşmanın çok zor geçeceğini savundu.

 

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Altınordu’ya mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyleyen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Böyle çok gol kaçırdığımız bir maçı kaybettik. İlk yarı maçta üstün olan taraf bizdik. İlk 15 dakika maça sahip olabilecek pozisyonlar bulduk. Altınordu’nun ilk yarı pozisyonu yok diyebilirim. Gelişen kontratakla gelen talihsiz bir gol ve kırmızı kart her şeyi zorlaştırdı. Diri, moralli ve genç bir takıma karşı 10 kişi kalmak işi daha da zorlaştırdı. Bugün şanssızdık. Bugünkü oyundan memnunum” dedi.

“Maalesef 2 gün sonra yine maç oynamak zorundayız. 3 gün sonra yine maalesef maçımız var” diyen tecrübeli çalıştırıcı, “Şanlıurfa’dan İzmir’e gitmemiz kolay değil. Şanlıurfa’dan Giresun’a gitmek hiç kolay değil. Giresun’a gitmek için binmeyeceğimiz taşıt kalamayacak. En zor deplasmanlara gidiyoruz ve günlerimiz yolda geçiyor. TRT maçlarımızı versin ama biz de bu kadar helak olmayalım. Bir şehir bize umut bağladı. Herkese eşit davransınlar artık. Biz de insanız. Birilerinin kuklası gibi oradan oraya atılacağız. Yapacak bir şey yok artık” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195