Title of a News Article

Özköylü umut saçtı

Özköylü umut saçtı
banner206

Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

PTT 1. Lig’de haftayı Osmanlıspor beraberliğiyle kapatan Şanlıurfaspor, deplasmanda oynayacağı Orduspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Son üç hafta 5 puan toplayan Osman Özköylü yönetimindeki Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı ligin dibine demir atan Orduspor’u yenerek Play-Off potasına girmek istiyor.

Osman Özköylü yönetiminde çalışmalarına başlayan Sarı-Yeşilliler, zayıf rakibi olan Orduspor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. 33 Puanla 8. Sırada bulunan Şanlıurfaspor, Orduspor’u yenerek ilk 6’ya girmenin hesaplarını yapıyor.

 

Özköylü: Daha iyi olacağız

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Sarı-yeşilli ekibin ilerleyen haftalarda daha iyi duruma geleceğini söyledi. Sarı-Yeşilli ekibin son haftalarda güzel futbol ortaya koyduğunu vurgulayan Özköylü, “Bu hafta Orduspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Orduspor’un durumu bizi hiç ilgilendirmiyor, biz sahaya çıkıp 3 puanı alabilmek için mücadele göstereceğiz. Bu maçı 3 puanla kazanıp yolumuza emin adımlarla yürümek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195