Title of a News Article

Özköylü: Üzgünüz

Özköylü: Üzgünüz
banner206

Adana Demirspor, Şanlıurfaspor’u evinde 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal karaman, dengeli oynadıklarını belirterek, skorun sevindirici olduğunu anlattı. Farkı arttırabilecek pozisyonlar bulmalarına rağmen istedikleri gibi değerlendiremediklerini dile getiren Karaman, müsabakayı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduğunu ifade etti. Adana Demirspor’un geçen hafta karşı karşıya kaldığı Karşıyakaspor’a 6-5 yenilmesini de değerlendiren Karaman, “3-4 gün uyku uyumadım. Alacağım dersleri kafama yazdım, normal hayata dönmeye çalıştım. Öyle bir müsabakadan sonra böyle bir dengeli Oyun oynamak ve kazanmak az değil” diye konuştu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise skoru, “Beklentimiz bu değildi, üzgünüz” diye yorumladı.

İlk 25 dakika oyuna hakim olmalarına rağmen gol kaçırdıklarından yakınan Özköylü, “Girdiğimiz net pozisyonlar vardı. 1 tanesini gol yapabilsek o zaman Adana Demirspor’u daha fazla sıkıntıya, telaşa sokabilirdik. Strese girip risk alabilirlerdi, biz de daha iyi kullanabilirdik ama 25. dakikadan sonra ciddi bir Adana Demirspor baskısı yedik. Devre arası ikazlarımızı yaptık. 2. yarı daha derli topluyduk. Adana Demirspor’un 1-2 atağı var ama özellikle Abdulkadir’in kaçırdığı pozisyon kırılma anı oldu. Bugüne şanssızlık diyebilirim, istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ama neticede Play-off yarışı içerisindeki iddiamızı sürdüreceğiz. 7 maç var, umutsuzluğa kapılmak gibi bir düşüncemiz yok. Ayağa kalkmış bir takımız, tekrar düşmememiz lazım. O yüzden önümüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun, Özköylü’nün sakin tavırlarını tebrik edip, Osmanlıspor teknik direktörü iken bir basın mensubunun üstüne yürüdüğünü hatırlatması üzerine Özköylü, “Bir musibet bin nasihate değer diye bir atasözü var ya. O yaşadığımız talihsiz olaydan sonra bizim de kendimizi bir check etme fırsatımız oldu. O durumda tabii ki değişmemiz, daha oturaklı, daha sakin ve orada duran teknik adama daha yakışan bir duruş olması gerekiyordu. Bundan sonra böyle olacak inşallah” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195