Title of a News Article

Özköylü’den flaş Urfaspor açıklaması…

.

Özköylü’den flaş Urfaspor açıklaması…
banner206

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Şanlıurfaspor'dan 3 oyuncu istediği haberleri üzerine çok sert açıklamalarda bulundu.

Özköylü, “Sosyal Medyada çıkan bu açıklamalar hem bize hem de Şanlıurfaspor camiasına zarar vermek isteyen kişilerin yaptığı açıklamalardır” diyerek, şunları kaydetti;

“Bunlara menajer kılıklı diyeceğim,insan kılıklı diyeceğim,ama bunlar karaktersiz kişilerdir.Dün gece hemen öğrendim bu olayı ve Ş.Urfaspor yardımcı antrenörünü aradım. Arkasından benim zamanımda görev yağan futbol şube sorumlusu ile konuştum. Bu tür haberlere itibar etmeyin dedim. Kimlerin yaptırdığını çok iyi biliyorum. Parçaları birleştirdiğiniz zaman ismi geçen oyuncularla bizim takımdaki bazı isimleri de düşünce ortaya böyle birşey çıkıyor. Transfer zamanı herkes oyuncuya talip olabilir. Biliyoruz ki onlarda bizim gönderdiğimiz Uğur'a talipler. Ş.Urfaspor'da çalıştığım için oradaki oyuncularla ağabey,kardeş gibiyiz her zaman görüşüyoruz.Bu camiadaki pislikler, menajer kılıklı kişiler ve soytarılar temizlenmediği sürece bu sıkıntı yaşanacak." 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195