Title of a News Article

Rakip İzmir Büyükşehir Belediyespor

Şanlıurfaspor Basketbol takımının rakibi belli oldu

Rakip İzmir Büyükşehir Belediyespor
banner206
EB3L A Grubunda 2. Olarak üst tura çıkan Şanlıurfaspor İzmir Büyükşehir Belediyespor ile eşleşti

3 maç üzerinden oynanacak eşleşmede 2 maçı kazanan ekip bir üst tura çıkacak.

Bu sezon kurularak çok iddialı bir kadro ile lige başlayan sarı yeşilli ekip, antrenör Atilla Keskin nezaretinde önce Bölgesel ligden namağlup olarak 3. Lige çıktı. 3. Ligde birbirinden güçlü ekiplerin bulunduğu A Grubunda İstanbul FMV Işıkspor’un ardından ligi ikinci sırada bitiren Şanlıurfaspor, ilk dört takım arasında yer alarak yine bir üst tura çıktı.

Bu sezon 2. Lig hedefiyle lige başlayan Şanlıurfaspor çapraz eşleşmede İzmir B.B.Spor ile eşleşti. 3 maç üzerinden oynanacak eşleşmede 2 maçı kazanan ekip, bir üst tura aynı zamanda son 12 takım arasına kalmış olacak.

Şanlıurfaspor basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar hedeflerinin mutlaka 2. Lige çıkmak olduğuna dikkat çekerken, “Artık son maçlarımızı oynamaya başlayacağız, bundan sonra telafisi olmayan maçlar bizi bekliyor, Çapraz erşleşmede İzmir Büyükşehir Belediyespor ile eşleştik. Rakibimiz ile toplamda 3 maç oynayacağız. Bunlardan ikisi Şanlıurfa’da bir maç ise İzmir’de oynanacak 2 maçı kazanan taraf bir üst tura çıkacak. Bizim için çok önemli olan bu maçlarımıza tüm Şanlıurfalıları bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Şanlıurfaspor basketbol takımı, İzmir Büyükşehir Belediyespor ile ilk maçını deplasmanda oynayacak. Karşılaşma 12 Nisan Cumartesi günü saat 12:00’de oynanacak. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2014, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195