Title of a News Article

Rezalet!...

.

Rezalet!...
banner206
Şanlıurfa GAP Arena'nın çimleri yandı. Yetkililerin bakımını yapamadığı stadyum patates tarlasına döndü.şanlıurfaspor yönetimi zehir zebrek bir açıklama yaptı.işte O açıklama
 Bu sezon maçlarımızı oynayacağımız GAP Arena stadının çimlerinin durumu içler acısı hale gelmiştir.

Daha doğrusu çim saha olmaktan çıkan ve tarlaya dönen çimler, bu sezon maçlarımızı oynamaya imkan vermeyecektir.

Sezon başı hazırlıklarımızın sonuna geldiğimiz ve Şanlıurfa’ya dönmeye hazırlanmakta olan takımımızın şuan itibari ile PTT 1. Ligde maç oynayacak sahası artık yoktur.

Günlerce kamuoyundan ve basından saklanan GAP Arena stadının çimlerinin görüntülerini görecek herkes gibi bizlerde resmen şok olduk.

Bu sezon hedeflerimize ilerleme noktasında, Türkiye’de adından söz ettiren Şanlıurfasporumuzun, vebaline girmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.

Bunca yapılan yatırım ve verilen emekler ile şampiyonluğa odaklandığımız Şanlıurfa’da acaba önümüze engel olmak mı isteniyor? Sorusunu aklımıza getirmektedir.

Şanlıurfaspor kulübü olarak sormak istiyoruz?

1- Şanlıurfa’da sadece 1 çim saha ile ilgilenen ve oranın korunması görevi olan Gençlik ve spor il müdürlüğü ne iş yapıyor.

2- 5 Mayısta sezonun bitimi ile bugüne kadar gelen süre zarfında çimlerin kontrolünü kim veya kimlere yaptırdılar.

3- Sahanın bu hale gelmesinde sorumlu kimdir. Neden şuana kadar herhangi bir girişimde bulunmadılar.

İşin en kötü yanı ise Şanlıurfaspor kulübü olarak, PTT 1. Ligin başlamasına 10 günlük bir süre kala çimlerin halini öğrenmiş olmamızdır.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor il müdürlüğünün neden bu olayı örtbas etmesini halen anlamış değiliz. AcabaGençlikspor il müdürlüğüdemi Şanlıurfasporun başarısız olmasını istiyor? Sorusunu aklımıza getirmektedir.

Şanlıurfa’nın en sevilen ve en büyük kitleye hitap edenŞanlıurfasporumuzun, bu duruma gelmesini isteyen mantıkların, zihniyetlerin halen günümüzde olması bizleri en çok üzen etkenlerin başında gelmektedir.

Şanlıurfasporumuzun, Antrenmanlarını yaptığı GAP VadisiŞanlıurfaspor tesislerinde buluna2 çim sahadan, biri çok mükemmel durumdayken, birinde ise sezon içinde hergünyapılan antrenmanlardan dolayı kısmi bozulan ve iyileştirme çalışmaları yapılarak iyi duruma getiriken sahalarımızda herhangi bir problem bulunmazken, Türkiye’nin en modern ve en büyük statlarından biri olan GAP Arena stadının zeminininmaçların başlamasına kısa bir süre kala bu hale gelmesi çok manidardır.


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195