Title of a News Article

Şampiyon Mehmet Akif oldu

.

Şampiyon Mehmet Akif oldu
banner206
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu oldu.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 70 okulun katılımıyla 1 ay süren futbol turnuvası düzenlendi. Yoğun ilginin gösterildiği turnuvada, Eyyübiye İlçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu ile Haliliye İlçesine bağlı Vatan Orta Okulu finale kaldı. Bir hayli çekişmeli geçen final karşılaşmasında; rakibini 7-3 yenen Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu şampiyon oldu.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sunay Balıklıkaya tarafından dereceye giren okullara çeşitli hediyeler verildi. Şampiyon olan Mehmet Akif Ersoy orta Okulu sporcularına bisiklet, 2’nci olan Vatan orta Okuluna tablet, 3’üncü olan Hacı Abdurrahman Özdemir Orta Okuluna eşofman takımı ve 4’üncü olan Ertuğrul Gazi Orta Okuluna da forma hediye edildi. Turnuvaya katılan öğrenciler, İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği bu futbol turnuvasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı da, dereceye giren okulların sporcularını tebrik ederek, bu tür etkinliklere devam edeceklerinin mesajını verdi.

Bu arada final karşılaşmasını Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TEM Müdürü Encümen Türkmen, Güvenlik Şube Müdürü Ersen Emeksiz ve Kaçakçılık Şube Müdürü Fevzi Acar da izledi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195