Title of a News Article

“Şampiyon olmaya geldim”

 “Şampiyon olmaya geldim”
banner206

Şanlıurfaspor’un yeni transferi Serdar Özbayraktar, iddialı açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki Golcü Futbolcu, Sarı-Yeşilli ekibe şampiyon olmak üzere geldiğini belirtti.

Şanlıurfaspor’da 2002-2004 sezonları arasında da forma giymiş olan Serdar Özbayrak, Bolu’da sona eren kampın son günlerinde çalışmalara katıldı. Şanlıurfaspor’un Gaziantepspor’dan renklerine bağladığı Özbayraktar, yeni sezon için iddialı açıklamalarda bulundu.

Şanlıurfaspor’un şampiyonluk hedefinin bulunduğunu belirten tecrübeli futbolcu, “Şanlıurfaspor’un, Şanlıurfa’nın bir Süper Lig hasreti var. Bu yıl bu hedefe ulaşmak istiyoruz. Takım arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelenin daha iyisini yaparak şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah atacağım gollerle takımımı şampiyonluğa taşımakta büyük emek vereceğim” dedi.

 

“Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz”

Özbayraktar, Şanlıurfaspor’un hedefinin bulunmasından dolayı buraya geldiğini vurgulayarak, “Sezonu mutlu bir şekilde tamamlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonda taraftarımıza da büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızı tüm maçlarda 12. güç olarak yanımızda görmek istiyoruz, onların vereceği destekle başarılı sonuçlara imza atmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu arada 2001-2002 sezonunda Artvin Hopaspor’da profesyonelliğe ilk adımı atan Serdar Özbayraktar, sırasıyla Gençlerbirliği, Hacettepe, Şanlıurfaspor, Mardinspor, Gaziantep B.B., Eskişehirspor ve Gaziantepspor formalarını terletti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195