Title of a News Article

Şampiyonluk bekliyorlar

Şampiyonluk bekliyorlar
banner206
 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, bu sezon Şanlıurfaspor’dan şampiyonluk beklediklerini söyledi. 

UĞUR BUDAK
63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor’da ilk yarıda bazı mevkilerde yaşanan sıkıntılardan dolayı zirvede olamadıklarını vurgulayarak, devre arasında yapılacak transferlerle şampiyon olacaklarına inandıklarını belirtti.

GAP’ın başkenti olarak adlandırılan ve yaklaşık 2 Milyon nüfusuyla Şanlıurfaspor’un Süper Lig’i çoktan hak ettiğini belirten Çiçek, “O sene bu sene diyoruz. Bu yıl şampiyonluk bekliyoruz. Artık Süper Lig hasretini bitirmemiz gerekiyor. Bunun için gerek yönetimden gerek teknik heyetten gerekse de futbolculardan ikinci devredeki beklentimiz çok büyük. İnşallah birlik ve beraberlikle başarıya ulaşıp Süper Lig’e yükseleceğiz” dedi.

Çiçek, Şanlıurfaspor’un şampiyon olabilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, “Bizler 12. Adam olarak her zaman takımımızın yanında yer aldık. İyi günde de kötü günde de takımımızı centilmence destekledik, bundan sonra da desteğimizi aynı şekilde sürdüreceğiz. Fakat tüm Şanlıurfalıların takımımızın şampiyon olabilmesi için desteğini görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2015, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195