Title of a News Article

Şanlı taraftar şike için toplanıyor

.

Şanlı taraftar şike için toplanıyor
banner206

Şanlıurfaspor taraftarları, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un şike yaptığı iddialarının ardından bugün Belediye binası önünde toplanarak, takımlarına destek verecek.

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’den küme düşmüştü. Şanlıurfaspor Kulübü, geçen hafta gündeme bomba gibi düşen 'TFF 1. Lig'de şike iddiası' ortaya atmıştı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un şike yaptığı ve buna yönelik ciddi yönde görüntü ve ses kayıtlarının olduğu açıklandı. Belgelerle birlikte TFF’ye başvuruda bulunan Sarı-Yeşilli kulüp, Gaziantep Büyükşehir’in küme düşmesini istediler.

 

Taraftarlar ayaklandı

Şike iddialarının ardından Şanlıurfaspor taraftarları da, olaya büyük tepki göstererek, TFF’nin bu konuda adaletli davranmasını istiyorlar. Her zaman Urfaspor’un yanında olduklarını vurgulayan taraftarlar, Sarı-Yeşilli takıma destek vermek için bugün saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi önünde bir araya gelecek. Bu buluşmaya yoğun bir katılım beklenirken, taraftarların Antep Kulübüne yönelik sert tepkiler göstermesi bekleniyor.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195