Title of a News Article

Şanlıurfaspor Adana’ya acımayacak

 Şanlıurfaspor Adana’ya acımayacak
banner206

Şanlıurfaspor, Pazar günü küme düşmeme mücadelesi veren Adanaspor’u konuk edecek. Rakibinin durumunu umursamayacak olan Sarı-Yeşilliler, Adanaspor maçına da galibiyet için çıkacak.

PTT 1. Lig’de hiçbir iddiası bulunmayan Şanlıurfaspor, ligin 36. haftasında Pazar günü saat 13.30’da GAP Arena Stadyumu’nda Adanaspor’la kozlarını paylaşacak. Haftayı Bay geçiren Sarı-Yeşilliler, bu karşılaşmaya yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Rakibinin küme düşmemek için oynadığının farkında olan Şanlıurfaspor, her maça olduğu gibi Adana karşısına da 3 puan parolasıyla çıkacak. Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Şanlıurfaspor, başta Adanaspor maçından galip gelerek, daha sonra oynayacağı Mersin İdmanyurduspor ve Orduspor karşılaşmalarından alacağı güzel sonuçlarla ligi iyi bir sıralamada bitirmenin hesaplarını yapıyor.

 

Gökmen: Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmez

Şanlıurfaspor Basın Sözcüsü A. Gökhan Gökmen, PTT 1. Lig’de son 3 maçlarının kaldığını anımsatarak, “Şuanda bizim ligde herhangi bir hedefimiz yok sadece ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Bundan dolayı kalan son 3 maçımıza da 3 puan için çıkacağız. Rakiplerimizin ister küme düşmemek için, isterse de şampiyonluk için oynamaları bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Aslan futbolcularımız, son haftalarda nasıl güzel futbol ortaya koydularsa kalan maçlarda da bunu sahaya yansıtacaklarından taraf hiçbir şüphem yok. Bunun için bu 3 maçımızdan da galibiyetle ayrılacağız” dedi.

 

 “Güçlü bir kadro kuracağız”

Kulüp Basın Sözcüsü Gökmen, bu sezon yaşadıkları bazı şanssızlıklardan dolayı hedefledikleri başarıya ulaşamadıklarını da vurgulayarak, “Sezon başında kaliteli bir kadro kurmuştuk ancak bazı futbolcularımızdan beklenen performansı alamayınca hedefimize ulaşamadık. Ancak yeni sezonun hazırlıklarını çok planlı bir şekilde yapacağız. Transgfer komitemiz, yeni sezonda takımı başarıya ulaştırabilecek bir kadro kurmak için çalışmalarına başladı. Bu yıl yakalayamadığımız başarıya, önümüzdeki sezon güçlü bir ekiple ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195