Title of a News Article

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ ÜZÜNTÜLÜ

ÖZEL HABER

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ ÜZÜNTÜLÜ
banner206

Temsilcimiz Şanlıurfapor zorlu Adana deplasmanından alınan bir puana üzülüyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kulüp başkanı Bağıban, ve teknik direktör Kahraman farklı değerlendirmelerde bulundular. 
TFF 1. Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor, sahasında Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kaldı. Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu;

İşte Karaman'ın sözleri;

"Önümüzdeki haftalarda inşallah bu mücadeleyi galibiyetle süsleyeceğiz. Rakibimiz Adana Demirspor'u takip ediyoruz psikolojik zorluklarla mücadele ediyor. Tabii bizim de yaşadığımız sorunlar var. Saha içerisinde mücadele eden bir takımım vardı. Oynadığımız iç saha maçlarından istediğimiz düzeyde oynayamıyor maalesef zeminimiz kötü. Takım olarak iyi oynamaya gayret ediyoruz. Böylesine maçlarda bulduğumuz pozisyonları değerlendirip galip gelmeye çalışmalıyız. Oyuncularımın göstermiş olduğu mücadeleden memnunum. Takım olarak daha iyisini yapabilir miyiz tabii ki de yapabiliriz"

 

BAŞKAN BAĞIBAN: HEDEFİMİZ BELLİ

Şanlıurfaspor kulüp Başkanı İsmail Bağıban, Adanademirspor deplasmanında alınan bir puana üzüldüklerini ifade ederek’ bu maçtan 3 puan alabilirdik’dedi.

TFF 1.ligin 6. Haftasında kendisi gibi ligin üst sıralarında yer almaya çalışan Adanademirspora konuk olan Şanlıurfaspor cephesinde alınan bir puanın üzüntüsü yaşanıyor. İki takımın karşılaşması  öncesi liglerimizde az görünen centilmenlik örneği yaşandı.  Şanlıurfaspor kulüp Başkanı İsmail Bağıban Adanademirspor kulüp Başkanı Sedat Sözlü’ye bir demet buket takdim ederken, rakip futbolculara da çicekler verildi.

Şanlıurfaspor ligde galibiyet serisini yakalamak  amacıyla sayaha çıktığını ifade eden  Başkan Bağıban’ maçın geneline bakıldığında galibiyet bizim hakkımızdı, ancak 1 paunla yetindik, şimdi lige verilen milli maç arası var. Daha sonra ligin lideri Malatyasporu ağırlayacağız, lig liderini yenerek üst sıralarda yerimizi almak istiyoruz, bizim çok iyi bir takımımız var. Tekin heyetimize ve futbolcularımıza olan güvenimiz tam. İnşallah kısa sürede  ligde ses getiren bir ekip olduğumuzu taraftarlarımıza göstermek istiyoruz’dedi. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195