Title of a News Article

Şanlıurfaspor Enerji Yayıyor

​​​​​​​Sarı Yeşilli ekibin Bolu'dan yansıyan anlık haberleri Şanlıurfa'ya moral veriyor. Vatandaşlar takımın şampiyonluğu için ekibe güveniyor.

Şanlıurfaspor Enerji Yayıyor
banner206

Son olarak 4 farklı bölgeye futbolcu ihtiyacı olduğunu açıklayan Sarı Yeşilli ekip Şanlıurfaspor'un Bolu'dan yansıyan anlık görüntü ve haberleri, şampiyonluk inancına inanç katıyor. Her günü çift antrenmanla sürdüren ve 3 hazırlık maçını geride bırakan ekibi merak eden tüm taraftarlar, sosyal medyadan takımı birebir takip etmeyi sürdürüyor. Takımın anlık gelişmelerinin aktarıldığı sosyal medya hesapları, son dönemlerin en aktif dönemini yaşıyor.

BİLGİ YARIŞMASI ÇOK BEĞENİLDİ

Ekibin geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği bilgi yarışmasını içeren görüntüler yine taraftarın en çok beğendiği paylaşım oldu. Moral ve motivasyonun yüksek olduğu gözlenen videoda futbolcuların antrenman sonrası kendi aralarındaki uyumu artırmak amacıyla yarışma düzenlediği görüldü. Eğlenceli video Şanlıurfa'dan olduğu kadar Türkiye'nin bir çok ilindeki Şanlıurfalılardan beğeni ve paylaşım aldı.

TEKNİK DİREKTÖR 4 BÖLGE İÇİN İHTİYAÇ OLDUĞUNU DUYURDU

Öte yandan dün ise yine sosyal medya hesaplarından Teknik Direktör Gürses Kılıç'a yer veren Şanlıurfaspor, 4 farklı bölgeye ihtiyaç olduğunu açıkladı. Videoda Teknik Direktör Gürses Kılıç noktasal olarak 4 bölgeye iyi futbolcu ihtiyacı olduğunu ve bunun da çok maliyetli olduğunu belirtti. Takımın maddi sorunu aşarak bu futbolcuları alması gerektiğini belirten Teknik Direktör Gürses Kılıç, tüm Şanlıurfalılara birlik ve beraberliğin daha da artırılması çağrısında bulundu.

TAKIM BUGÜN HAZIRLIK MAÇINA ÇIKIYOR

Diğer yandan birinci etabı tamamlayarak ikinci etap kamp döneminin sonuna yaklaşan Sarı Yeşilli ekip bugün Boluspor ile hazırlık maçı yapacak. Boluspor tesislerinde saat 17.00'de gerçekleştirilecek karşılaşma ile takım 4. hazırlık maçını geride bırakmış olacak. Şanlıurfaspor Bolu kamp döneminde daha önce de Ankara Eroksspor, Diyarbekirspor ve Sakaryaspor ile hazırlık maçları yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2021, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195