Title of a News Article

Şanlıurfaspor galibiyete odaklandı

 Şanlıurfaspor galibiyete odaklandı
banner206

Şanlıurfaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçını da kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.

PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı-Yeşilliler, zorlu karşılaşma için dün sabah saatlerinde havayolu ile Samsun’a gitti. Üst üste aldığı Orduspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor galibiyetleri ile çıkışa geçen Şanlıurfaspor, önünde oynayacağı Samsunspor maçına odaklandı. Sarı-yeşilliler, Karadeniz deplasmanından da 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk hedefine ulaşmak için mücadele ettiklerini belirterek, “Takımımızın son haftalarda yakaladığı iyi bir çıkış var, bu çıkışın Samsun’da da devam etmesini arzuluyoruz. Umut ediyorum ki Samsun’dan da iyi bir futbolla 3 puanı alan taraf olacağız. Bu deplasmanı da iyi bir sınavla kapatırsak artık liderliği ele geçirmeye çalışacağız” dedi.

Urfaspor’un çok güçlü bir ekipten oluştuğunu dile getiren Şimşek, “Lig sonunda gülen taraf olacağımızı temenni ediyoruz. Bunun için gerek teknik heyetimiz gerekse de futbolcularımız elinden gelen çabayı gösteriyor. Aynı zamanda yönetim kurulu arkadaşlarımız da elinden gelen çabayı gösteriyor. İnşallah bu çabalarımız boşa gitmeyecektir” diye ifade etti.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195