Title of a News Article

Şanlıurfaspor gözünü Ordu'ya dikti

Şanlıurfaspor gözünü Ordu'ya dikti
banner206

Şanlıurfaspor’da futbolculara verilen 4 günlük izin bugün sona eriyor. Sarı-Yeşilliler, bugün kendi tesislerinde bir araya gelerek Orduspor sınavına hazırlanacak.

Milli maçlar nedeniyle bu hafta Süper Lig ve PTT 1. Lig’de maç oynanmayacak. Bundan dolayı Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 1-1 berabere biten Osmanlıspor maçının ardından futbolcularına 4 günlük izin vermişti. Sarı-Yeşilli ekipte, izinler bugün sona eriyor. Tesislerde bir araya gelecek olan Sarı-Yeşilliler, Orduspor maçının hazırlıklarına start verecek.

 

Orduspor maçı büyük önem taşıyor

Ligde şampiyonluğu hedefleyen, son iki haftada Karşıyaka’dan 3 ve Osmanlıspor’dan da 1 puan olmak üzere 4 puan toplayarak 8 puanla 6. sıraya yükselen Şanlıurfaspor, Orduspor maçına büyük önem veriyor. Sarı-Yeşilliler, 18 Ekim Cumartesi günü evinde ağırlayacağı Orduspor maçını kayıpsız atlatarak gözünü zirveye dikmek istiyor.

 

Geçgel; Başarıyı el birliği ile yakalayacağız

Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel, yaptığı açıklamada, Osmanlıspor maçında lider takıma karşı alınan 1 puanın iyi olduğunu ve sahada mücadele eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, “İnşallah bundan sonra başarılı olacağız. Biz takımı kurarken başarı üzerine kurduk. Bizim başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Yeterki biz birlik olalım, beraberlik içinde olalım” dedi.

“Ben 2 senedir hep söylediğim; birlik ve beraberlikten yana olduğumuzdur. Bugünde gerçekten birlik ve beraberliğimizin semeresini alıyoruz” diyen Geçgel, şunları kaydetti;

“Bir aile ortamı olduğumuza inanıyoruz. Biz bundan sonra daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yeter ki bize inansınlar. Bizi eleştirirken bile öz eleştiri olsun, yapıcı eleştiri olsun. Biz başarıyı el birliği ile yakalayacağız. Bizim içeride bir aile birliğimiz var, dışarıda da aile birliğini yakalasak biz başarılı oluruz. Bundan sonra hep destek istiyoruz. Köstek istemiyoruz. Urfaspor gerçekten iyi yerlere gelecek. Biz başarılı olacağız, başarılı olacağız, başarılı olacağız.” 

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195