Title of a News Article

Şanlıurfaspor kupada iddialı

Şanlıurfaspor kupada iddialı
banner206
 Şanlıurfaspor, PTT 1.Ligden sonra Türkiye Kupası macerasına başlıyor. Sarı-Yeşilliler, bugün saat 16.00'da Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı'nda Sivas Dört Eylül Belediyespor ile tur mücadelesine çıkacak.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şanlıurfaspor, Türkiye Kupası'na da iddialı başlamak istiyor. Türkiye Kupası 2. tur maçında  3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Belediyespor ile oynayacak olan Şanlıurfaspor, rakibini devirmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Cihat Arslan'ın, kupa maçına yedek ağırlıklı bir kadro çıkarması bekleniyor.

 

Arslan; Rakibi küçümsemeyeceğiz

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Türkiye Kupası'nda oynayacakları Dört Eylül Belediyespor'u küçüksemeyeceklerini belirterek, “Ligde olduğu gibi bu maça da galibiyet parolasıyla çıkacağız. Tur atlamak için elimizden geni yapacağız. Bizim önceliğimiz ligdir ama kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz” dedi.

Ligde Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Karşıyaka maçına da değinen Arslan, “Biz aslında kupa maçından çok Karşıyaka maçını düşünüyoruz. Karşıyaka maçından iyi bir sonuçla ayrılarak ligde iyi bir moral bulmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195