Title of a News Article

Şanlıurfaspor ligden çekildi

Şanlıurfaspor ligden çekildi
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 3. Lig’e düşmesi kararı verilen Şanlıurfaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “ŞANLIURFASPOR KULÜBÜ olarak Türk futbolundan çekiliyoruz. Artık Tüm Şanlıurfaspor düşmanları sevinebilir. ŞANLIURFASPOR YOK ARTIK” denildi.

TFF 2. Lig’de bu sezon tarihinin en zor dönemini geçiren ve eksi puanlarla başladığı ligde matematiksel olarak düşmesi kesinleşen Şanlıurfaspor, korona virüsü nedenliyle liglerin iptal edilmesine rağmen Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda bir alt lige düşürülmesine karar verilmişti. Şanlıurfa’da büyük tepki çeken bu kararın ardından Şanlıurfaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, yarım asırlık çınarın ligden çekileceği açıklandı.

İşte Şanlıurfaspor’dan yapılan o açıklama…

Türk spor kamuoyuna önemle duyurulur

Türkiye Futbol Federasyonunun 08.07.2020 tarihinde almış olduğu karar ile 51 yıllık kulübümüz 2. ligden 3. lige düşmüştür.

TFF’nin almış olduğu ve defalarca değiştirilmiş radikal kararın matematiksel olarak küme düşmeyi garantilemiş ve yaşanan pandemiden dolayı iptal edilen 2. ve 3. ligler için alınan vahim kararın Şanlıurfasporumuz için alınmış bir karar olarak görmekteyiz.

Mart ayınca ertelenen tüm ligler sonucunda birkaç defa liglerin nasıl oynanacağı ile ilgili açıklamalar yapıldı ve sürekli yapılan açıklamalar değiştirildi.

En son alınan ve TFF Genel sekreterlikten kulübümüze gelen yazıda Şanlıurfasporumuzun matematiksel olarak 3. lige düştüğü için küme düşürüldüğü belirtildi.

Şimdi tüm spor kamuoyuna soruyoruz?

“Liglerde matematiksel olarak küme düşen tek takım Şanlıurfaspormu? Hiç mi Puan durumuna bakmadan bu kararı aldınız?

2. lig kırmızı grupta kalan tüm maçlarını kazansa dahi küme düşecek Niğde Belediyespor’u niye düşürmediniz. Kalan 6 maçta en yakın rakibi ile arasında 6 puan fark olan Gümüşhanespor’u ligde tutarken Şanlıurfasporu niye düşürüyorsunuz.

Biz Şanlıurfaspor kulübü olarak bu kararın altında art niyet olduğunu düşünüyoruz.

Tüm Urfalılara yapılan bu hakaretten dolayı;

Bu ahlaksız, iğrenç ve mide bulandırıcı Nihat Özdemir başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu çatısı altında gelecek senede maçlara çıkmayacağımızı belirterek

ŞANLIURFASPOR KULÜBÜ olarak Türk futbolundan çekiliyoruz.

Artık Tüm Şanlıurfaspor düşmanları sevinebilir.

ŞANLIURFASPOR YOK ARTIK.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195