Title of a News Article

Şanlıurfaspor moral depoladı

.

Şanlıurfaspor moral depoladı
banner206

Şanlıurfaspor Yönetimi tarafından Zonguldak Kömürspor maçı öncesinde futbolcular ve teknik heyete Sembol Ocakbaşı'nda yemek verildi.

Yemeğe Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Başkan Vekili Giray Küçük, Kulüp As Başkanı ve Basın Sözcüsü Reşat Toprak, Tesislerden Sorumlu Yönetici Ahmet Bulut, Teknik Direktör Ali Tandoğan ve futbolcular katıldı.Yemek yenilmesinin ardından Zonguldak Kömürspor  maçı öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, burada yaptığı konuşmada, son günlerde medya tarafından abartılı bir şekilde yapılan Mertcan Çam haberleriyle Sarı-Yeşilli ekibin başarısız olmasının istendiğini belirterek, "Buna biz izin vermeyeceğiz. Sizlerle birlikte Urfaspor'un başarısı için elimizden geleni yapacağız. İnşallah ilk yarıda kalan son 2 maçı kazanıp yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

Başkan Vekili Giray Küçük, Kulüp As Başkanı ve Basın Sözcüsü Reşat Toprak da, futbolculara güvendiklerini ve kalan son 2 maçı galibiyetle kapatacaklarına inandıklarınıı söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ali Tandoğan da, zamanın kenetlenme zamanı olduğunu vurgulayarak, ilk yarıda kalan son 2 maçı kazanarak, ilk devreyi ilk 3'te tamamlamak istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor Kaptanı İzzet Yıldırım ise, son günlerde yaşanan olaylardan dolayı çok etkilendiklerini belirterek, bu krizi takım arkadaşlarıyla birlikte atlatacaklarını kaydetti.

Şanlıurfaspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, maç sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195