Title of a News Article

Şanlıurfaspor pusuda!

Şanlıurfaspor pusuda!
banner206

Şanlıurfaspor, Pazar günü evinde ağırlayacağı Adana Demirspor’u avlamakta kararlı. Gözünü liderliğe diken Sarı-Yeşillilerde, her yol galibiyete çıkıyor.

Şanlıurfaspor, hafta sonu oynayacağı Adana Demirspor sınavına yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirerek, hiç ara vermeden Adana Demir maçına hazırlanan Sarı-yeşilliler, bu maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren futbolcular, gruplar halinde top kapmaca ve pas çalışması yaptıktan sonra, gol vuruşu çalışması ile idmanı bitirdi.Antrenmana sakatlığı devam eden Bora Körk katılmadı. Antrenmanı Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş'te izledi.

Sarı Yeşilliler, Adana Demirspor maçı hazırlıklarına bugün de devam edecek.

Güneş, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un aldığı başaılı sonuçları sürdüreceğini inandığını belirterek, “Önümüzde zorlu Adana Demirspor maçımız var. Bu maçı kayıpsız atlatmayı planlıyoruz. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu maçtan da 3 puan alacaklarını arzuluyoruz. İnşallah Adana Demirspor’u yenerek yeniden galibiyet serisi yakalayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195