Title of a News Article

Şanlıurfaspor Rıza'da ısrarcı!

Şanlıurfaspor Rıza'da ısrarcı!
banner206

Şanlıurfaspor’un Balıkesirspor ile sözleşmesi devam eden Rıza Efendioğlu’nu ısrarla istediği öğrenildi.

PTT 1. Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Şanlıurfaspor, iç ve dış transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Dış transferde yaklaşık 50’ye yakın futbolcu ile temas halinde bulunan Urfaspor Transfer Komitesinin, Balıkesirspor’da forma giyen 31 yaşındaki Rıza Efendioğlu’nu da ısrarlı istediği öğrenildi. Sarı-Yeşilliler, başka kulüplerin de devrede olduğu defans oyuncusu Veli ile görüşmelerini sürdürürken, transferin her an gerçekleşebilmesi ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Bu arada Rıza Efendioğlu, geçtiğimiz sezon Balıkesirspor formasını 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere 37 maçta terletirken, 1 kez de rakip fileleri havalandırdı.

 

Rıza Efendioğlu kimdir?

1982 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelen Rıza Efendioğlu, futbol kariyerine 1999 yılında Kestel Belediyespor altyapısında başlamıştır. Bir yıl sonra, 2000 yılında, Bursa Merinosspor'un altyapısına geçmiştir. Ertesi sene yeniden Kestel Belediyespor altyapısına geçmiş ve 2002 yılında bu takımda profesyonel olmuştur. 2003 yazında sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş ve Bursa Merinosspor'a geri dönmüştür. 6 ay bu takımda forma giydikten sonra, yine sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş ve sonrasında Orhangazispor'a transfer olmuştur. 6 ay sonrasında, bu sefer Orhangazispor ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Eylül 2004'te Bilecikspor'a transfer olmuş, 2 sezon sonra yeniden Orhangazispor'a dönmüştür. 2006-07 sezonunu bu takımda geçirdikten sonra, Bozüyükspor'a transfer olmuştur. Transferinden 7 ay sonra, sözleşmesi feshedilmiş ve Tavşanlı Linyitspor'a geçmiştir. Bir sezon da bu takımda oynadıktan sonra, yine sözleşmesi feshedilmiş ve daha sonrasında 3. Lig ekiplerinden Bandırmaspor ile anlaşmıştır. Bandırmaspor'da 2 sene geçiren ve bu süre içerisinde 3. Lig Yükselme Grubu şampiyonluğu yaşayan oyuncu, 2011 yılında Balıkesirspor'a transfer olmuştur. 2012-13 sezonunda Balıkesirspor ile 2. Lig Beyaz Grup şampiyonluğu yaşamıştır.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195