Title of a News Article

Şanlıurfaspor start veriyor!

.

Şanlıurfaspor start veriyor!
banner206

Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına yarın başlıyor.

 

UĞUR BUDAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra 4 gün izne ayrılan Sarı-Yeşillilerde tatil yarın sona eriyor. Teknik Direktör Hüseyin Dağ’ın öğrencileri, yarın tesislerde bir araya gelerek, akşam saat 21.00’de ligin 11. Haftasında karşılaşacakları Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarına start verecek.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında futbolcularının göstermiş olduğu performanstan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ligin güçlü ekiplerinden olan Gaziantep Büyükşehir deplasmanından 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Artık bu maçı geride bıraktık. Şimdi Yeni Malatyaspor maçını düşünüyoruz. Hazırlıklara yarın başlayacağız. İç sahada iyi sonuçlar alıyoruz. GAP Arena’da oynayacağımız bu maçı da kazanmak istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum, inşallah taraftarlarımızın vereceği destekle bu maçı da kayıpsız atlatacağız” dedi.

Bu arada Şanlıurfaspor’un GAP Arena Stadyumu’nda ağırlayacağı Yeni Malatyaspor maçı 7 Kasım Cumartesi günü saat 18.30’da başlayacak. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195