Title of a News Article

Şanlıurfaspor tek tek dökülüyor

Şanlıurfaspor tek tek dökülüyor
banner206
Şanlıurfaspor  ligde kendisi gibi puan almaya hasret Elazığspora konuk oldu. Her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. 

PTT 1 Lig. 20. haftasından bir mücadele de Elazığspor ile Şanlıurfaspor arasında yaşandı. Saat 14:00’da başlayan maç, TRT erkanlarından canlı olarak yayınlandı.

Şanlıurfaspor, PTT 1. ligin ikinci yarısına bir türlü galibiyetle başlayamadı. Bugün de Elazığspor deplasmanına konuk olan sarı yeşilli ekip, 1 puanla evine döndü. 

Ligin ikinci devresine Kayserispor maçıyla başlayan ve deplasmanda 3-0, Antalyaspor'a da sahasında 3-2 yenilen Şanlıurfaspor, Adanaspor ile 1-1 berabere kaldı. Şanlıurfaspor, haftaya 28 puanla 7. sırada girdi. Rakibi Elazığspor ise 23 puanla puan cetvelinin 11. sırasında yer alıyordu. Bugünkü beraberlikle birlikte Şanlıurfaspor puanını 29'a çıkardı. Elazğspor ise 24'e yükseltti. 

Maçın önemli anları...

Elazığspor, kendi evinde dakika 63'de  mehmet Çakır'ın penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Yaşanan penaltı pozisyonunda Şanlıurfasporlu Veli Kavlak ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 

Şanlıurfaspor, Elazığsporlu oyuncu Bilica'nın kendi kalesine attığı golle maçta beraberliği yakaladı. Durum 1-1 

Şanlıurfasporlu oyuncu Gökhan, rakibine yaptığı sert faul sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Şanlıurfaspor Elazıp karşısında 9 kişiyle mücadelesini sürdürüyor. 

ve maç bitti...

Şanlıurfaspor, Elazığspor deplasmanından 1 puanla evine dönüyor. Son Dakika da Bilica'nın kendi kalesine attığı golle 1-1 beraberliği yakalayan Şanlıurfaspor, Elazığspor'dan deyim yerindeyse zor kurtuldu. 9 kişi kalarak maçı sürdüren Şanlıurfaspor, evine 1 puanla döndü. Ligdeki kötü gidişatına bir dur demek isteyen sarı yeşilli ekip bu haftayı da es geçti. 

ELAZIĞSPOR

61. MÜCAHİT ATALAY

8. MEHMET ÇAKIR

10. FRANCO DARIO CANGELE

14. DAVID DENİZ KILINÇ

16. HAMIDOU TRAORE

17. HAKAN BİLGİÇ

23. MURAT KAYALI

28. TANER YALÇIN

34. EREN AYDIN

58. FABIO ALVES DA SILVA

69. MURAT KALKAN

ŞANLIURFASPOR
17. FEVZİ ELMAS

2. GÖKSU ALHAS

89. HAKAN ARSLAN

43. VELİ KIZILKAYA

19. ONUR AKBAY

6. KUBİLAY SÖNMEZ

5. KENAN KARIŞIK

10. RODRIGO ALVARO TELLO VALENZUELA

63. SİMON TERWASE ZENKE

23. EKREM HAYYAM DAĞ

99. ELDIN ADILOVIC

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195