Title of a News Article

Şanlıurfaspor telafi peşinde

 Şanlıurfaspor telafi peşinde
banner206

Şanlıurfaspor’da Gaziantep B.B.Spor mağlubiyeti üzüntüsü yaşanıyor

GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde 1461 Trabzon hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekipte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyet üzüntü ile karşılandı.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından 2 grup halinde top kapmaca ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın sonunda açma germe hareketleri yapan Şanlıurfaspor’da Gaziantep B.B.Spor maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Abdulhamit Yıldız antrenmana katılmadı.

Antrenman sonrası açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtirken, 1461 Trabzon deplasmanında bunu telafi edeceklerini söyledi.

Dağ, “Gaziantep B.B.Spor karşısında hiç ummadığımız bir mağlubiyet aldık, tam galibiyet geliyor derken, bir anda defansın arkasına atılan topla kalemizde golü gördük ve sahadan yenik ayrıldık bu mağlubiyet için başkanımızdan, yönetim kurulumuzdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz, onları mutlu edemedik, şimdi önümüzde bizim ve onlar için çok önemli bir karşılaşma var hafta sonu 1461 Trabzon ile karşılaşacağız, Şanlıurfaspor almış olduğu bu mağlubiyetin telafisini yapacaktır, hiç kimsenin şüphesi olmasın Trabzon’dan galibiyet alarak kente döneceğiz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor icra kurulu başkanı Mehmet Çavuş ise antrenmanı izledikten sonra yaptığı açıklamada, Pazar günü hiç beklemedikleri bir mağlubiyet ile karşılaştıklarını belirtirken, “Bizler futbolculara güveniyoruz, önümüzdeki hafta oynanacak 1461 Trabzon maçından galibiyet alarak taraftarlarımızı sevindireceklerdir, Gaziantep B.B.Spor karşısında alınan mağlubiyette en çok taraftarımıza üzüldük, maç boyunca muhteşem bir taraftarlık örneği gösterdiler, hatta aleyhimize verilen penaltının kaçırılmasında bile Kalecimiz Fevzi ile birlikte taraftarımızın payı çoktu, böyle bir coşkuyu her maçımızda görmek istiyoruz, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2014, 16:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195