Title of a News Article

Şanlıurfaspor topbaşı yaptı

 Şanlıurfaspor topbaşı yaptı
banner206

PTT 1. Lig’de 35. haftayı Bay geçirecek olan Şanlıurfaspor, ligin 36. haftasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta Ankaraspor’u 2-0 yendikten sonra Teknik Direktör Hüseyin Dağ tarafından 4 gün izin verilen Şanlıurfasporlu futbolcuların tatili sona erdi. Sarı-Yeşilli futbolcular, dün tesislerde biraya gelerek hazırlıklara başladı. PTT 1. Lig’in 35. haftasını Bay geçirecek olan Şanlıurfaspor, diğer hafta kendi evinde ağılayacağı Adanaspor maçının startını verdi. Teknik Direktör Hüseyin Dağ yönetiminde gerçekleşen antrenmanda morallerin yerinde olduğu gözlenildi. Düz koşu ile başlayan antrenmanda dar alanda pas çalışması, şut ve kondisyon çalışması yapıldı. Sakatlığından dolayı son haftalarda forma giyemeyen Şenol Akın’ın da iyileştiği ve antrenmana katıldığı görüldü.

 

 3 Maçı da kayıpsız atlatmak istiyor

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla 44’e yükselterek 8. sırada yer alan Şanlıurfaspor, kalan son 3 maçı da kayıpsız atlatmayı planlıyor. Adanaspor, Mersin İdman Yurduspor ve Orduspor ile oynayacak olan Sarı-yeşilliler, bu 3 maçı da kazanarak ligi iyi bir sıralamada tamamlamayı planlıyor. Şuanda ligde en rahat konumda bulunan Sarı-Yeşilliler,  prestij için sahaya çıkacağı bu 3 karşılaşmadan rakiplerinin durumuna bakmaksızın galibiyetle ayrılmayı hesaplıyor.

 

Futbolcular kenetlendi

Şanlıurfaspor’da son maçlarda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerlerine çeken futbolcular, kalan 3 maç için de kenetledi. Son haftalarda iyi mücadele ederek güzel sonuçlar aldıklarını belirten Sarı-Yeşilli futbolcular, “Bu haftayı Bay geçireceğiz. Önümüzdeki hafta ise kendi evimizde Adanaspor’u konuk edeceğiz. Rakiplerimizin ne için mücadele ettikleri bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya çıkıp topumuzu oynayacağız ve galibiyet için mücadele edeceğiz. Kalan 3 maçımızdan da alacağımız puanlarla bu sezon ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dediler. 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195