Title of a News Article

Şanlıurfaspor umut vermedi!

.

Şanlıurfaspor umut vermedi!
banner206

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in ilk haftasında sahasında ağırladığı Adanaspor ile golsüz berabere kaldı. Adanaspor karşısında vasat bir futbol sergileyen Sarı-Yeşilli ekip, gelecek açısından umut vermedi. 

ABDÜSELAM YAVUZ
Şanlıurfaspor, PTT 1. Ligi 2015-2016 futbol sezonunun ilk haftasında Adanaspor'u konuk etti. GAP Arena Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül, her iki kulübün yöneticiler ve yaklaşık 4 Bin taraftar seyretti.

Şanlıurfaspor, taraftarının karşısında çıktığı Adanaspor maçında beklenen futbolu veremedi. Rkaip akleye gitmekte zorluk çeken Sarı-Yeşilliler, maç boyunca sadece bir gol pozisyonuna girebildi ve bundan da faydalanamadı. Her iki yarıda da vasat bir futbol sergileyen Sarı-Yeşilliler, gelecek açısından umut vermedi. Oynanan kötü futboldan memnun olmayan taraftarlar, "Urfaspor bu futbolla kümeye düşer. Acilen gerekli önlemler alınmalı ve gerekli mevkilere biran önce iyi futbolcular transfer edilmelidir" dediler.

 

Maçtan önemli anlar

3’üncü dakikada Ekrem’in ceza sahası içerisinde geliştirdiği atakta topla buluşan Judikal Gouly’in şutunda top savunma oyuncularına çarparak kornere çıktı.

15’inci dakikada Cem’in sağ kanattan geliştirdiği pozisyonda attığı pasla ceza sahası içerisinde buluşan Ahmet’in şutunda top auta çıktı.

50’nci dakikada Youssef’in kullandığı serbest vuruşta top kalecide kaldı.

59’uncu dakikada geliştirdiği atakla ceza sahası çizgisine kadar inen Cem’in şutunda top auta çıktı.

87’nci sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içerisinde topla buluşan Magaye, kaleciyle baş başa kaldığı pozisyonda topu az farkla auta gönderdi.

 

Yabancılar sınıfta kaldı

Şanlıurfaspor'un renklerine bağladığı Toni Silva, Fernando Santos ve Judikal Gouly Adanaspor karşısında ilk kez sahaya çıktılar.  Toni Silva, Adanaspor karşısında iyi bir performans gösterirken, Fernando Santos ile Judikal Gouly'un beklenen performansı veremediği görüldü.

Bu arada lige 1 puanla başlayan Şanlıurfaspor, önümüzdeki hafta ise İzmir ekibi Karşıyaka'ya konuk olacak.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 12:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195