Title of a News Article

Şanlıurfaspor’a 3 büyük destek

Şanlıurfaspor kulübü, Vali Küçük, Belediye başkanı Güvenç ve Emniyet müdürü Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti

Şanlıurfaspor’a 3 büyük destek
banner206

Şanlıurfaspor kulübü, Vali Küçük, Belediye başkanı Güvenç ve Emniyet müdürü Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti

Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Teknik Direktör Cihat Arslan ve Kulüp genel koordinatörü Hüseyin Dağ’ın katıldığı ziyaretlerin ilki Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı’na yapıldı.

Emniyet Müdürü Pınarbaşı ile yaklaşık yarım saat bir ziyaret gerçekleştiren Şanlıurfaspor kulübü, Pınarbaşı’na isminin yazılı olduğu 63 numaralı Şanlıurfaspor forması hediye etti.

Sarı Yeşilli kulübün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Pınarbaşı, Şanlıurfasporumuzun her zaman yanında olacağız, “inşallah bu sene kendilerinden şampiyonluk bekliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Pınarbaşı ile bir süre sohbet eden Güneş, Arslan ve Dağ, hatıra fotoğrafı çektirerek makamından ayrıldı.

“Sinerji yaratmamız lazım”

Şanlıurfaspor’un ikinci durağı ise Şanlıurfa valiliği oldu. Burada Vali İzzettin Küçük ile makamında buluşan Güneş, Arslan ve Dağ, Vali Küçük ’ten Şanlıurfaspor adına tam destek aldı.

Şanlıurfaspor’u sürekli takip ettiğini ve maçlarını izlediğini belirten Vali Küçük, “Urfa’da bir sinerji yaratmamız lazım. Kenti şampiyonluk havasına sokmak için gerekenleri yapmalıyız. Bu sene takımın başarıya ulaşacağından eminim. Gazinantep’te oynanacak Elazığspor maçına de gelerek takıma destek vereceğim” dedi.

Şanlıurfaspor’a her türlü desteğe hazır olduğunu vurgulayan Vali Küçük, Şanlıurfaspor kulübünün kendisini ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Vali’ye forma hediye etti

Şanlıurfaspor Yöneticisi Maruf Güneş, yanında getirdiği Vali Küçük’ün isminin yazılı olduğu 63 numaralı formayı kendisine hediye etti.

Başkan Güvenç’ten tam destek

Son olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanını ziyaret eden Şanlıurfasporlular, Başkan Güvenç ile yaklaşık 1 buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Güvenç adına hazırlanan 63 numaralı Şanlıurfaspor forması hediye edilerek başlanılan ve samimi bir ortamda yapılan ziyarette Başkan Güvenç’ten tam destek alan İcra kurulu başkanı ve Futbol şube sorumlusu Güneş, kendisine kulüp olarak teşekkür etti.

Şanlıurfaspor’un geçmişte olduğunu gibi bu sezonda yanında olacaklarını ifade eden Başkan Güvenç, “Şanlıurfaspor bu şehrin bir markasıdır. İnşallah bu markaya hep birlikte sahip çıkarak bu takımı şampiyon yapacağız. Büyükşehir belediyesi ve şahsım adına kulübün yanındayım. Bu sezon sık sık maçlara gelerek takın yanında olacağım” diye konuştu.

Başkan Güvenç’e PASSOLİG hediyesi

Ayrıca, Maruf Güneş, Belediye başkanı Celalettin Güvenç’e sürpriz yaparak adına yaptırdığı PASSOLİG kartını da kendisine takdim etti.

PASSOLİG Kartı ile bu sezon statlara girilebileceğini anımsatan Güneş, “Başkanımıza PASSOLİG Kartınına getirdik. İnşallah bu sezon maçlarda bizi yalnız bırakmayacaktır” dedi.

Güneş, kulüp olarak bugün gerçekleştirdikleri ziyaretlerden çok memnun kaldıklarının altını çizerken, tüm büyüklerimizden destek sözü aldık. Bizde kendilerine Şanlıurfalılar adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

İnşallah bu kenetlenme ile bu sezon istediğimiz başarıya ulaşacağız. Bu takıma kimin katkısı olursa o bizim başımızın tacıdır. Ben burada Sayın Pınarbaşı, Valimiz İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye başkanımız Celalettin Güvenç’e teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, Şampiyonluğun tüm şehir ile gerçekleşebileceğini belirtirken, “Urfa’da bu potansiyeli görüyorum. Herkesin el birliği ile bu takıma destek vermesi gerekiyor. Bu takım tüm Urfalıların takımı olmalıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 20:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195