Title of a News Article

Şanlıurfaspor'a en kötü haber...

Şanlıurfaspor bu sezon taraftarları ile ancak 6.haftada ağırlayacağı Orduspor ile buluşacak.

Şanlıurfaspor'a en kötü haber...
banner206

Şanlıurfa Gençlik ve spor İl Müdürlüğünün sorumsuzluğu Şanlıurfaspora pahalıya mal oluyor. maçlarını GAP Arena stadyumunda yapan Şanlıurfaspor 2014-15 futbol sezonunun iç sahada ki ilk iki karşılaşmasını tarafsız bir sahada oynamak zorunda kalacak.
GAP Arena stadyumunda sorumlu olan Şanlıurfa Gençlik ve spor İl Müdürlüğünde ki otorite boşluğu spor camiasının alay konusu oldu. GAP arena stadyumunun var olan sorumlular devre dışı bırakılarak çimlerin bakımı bir ziraat mühendisine teslim edenler, yeni sezona takımlarını görme arzusunda olan taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Şanlıurfaspor 1. hafta Adanaspor ve 3. haftada ki Elazığspor maçlarını iç sahada değil, taraftsız bir sahada oynamak zorunda kalacak. Elazığ deplasmanın ardından iki hafta üst üste Karşıya ve Ankaraspor ile deplasmanına çıkacak olan Şanlıurfaspor 6.haffa Orduspor ile GAP Arena stadyumunda oynayabilecek. GAP Arena stadyumunun çimlerinin kurutulmasının arkasında bu sezon öncesi flaş transferler yapan ve Şampiyonluk hedefleyen Şanlıurfaspor yönetimine komplomu kuruldu sorusu akıllar getirildi. Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yaşanlara bir anlam veremiyorum,söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum' açıklamasında bulundu.
 
SORUMLU MÜDÜR TOPU BAŞKASINA ATTI...

GAP Arena stadyumunda yaşanan çim rezaletinin bir numaralı sorumlusu Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız,  kamuoyunu aydınlatmak ve sorumluğu üstlenmek yerine, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde görevli Ziraat Mühendisi  Mehmet Işık'ı suçladı. GAP Arena stadyumunun çimlerini en kötü zamanlarda bile futbol oynanacak duruma getiren, iki sezon önce her hafta  Şanlıufasporun bu stadyumda idman yaptığı halde çimleri korumayı başaran kurum personeli yerine bir Ziraat mühendisini görevlendiren  görevlendiren Gençlik ve spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Facebook hesabından şu açıklamayı yaparak topu başkasına attı. İşte Yıldız'ın Facebook hesabında yaptığı açıklama 'Bugün urfaspor tesislerini ziyaret ettik. Gap Arena Stadına yapılan uygulamanın aynısı urfaspor Antrenman sahasınada yapılmış. Ziraat mühendisi arkadaş hem urfasporun sahasını hemde il Müdürlüğümüze ait Gap Arena Stadyumuna yaptığı uygulamalarla çok büyük zarar verdi.urfasporun uygulama yapılmayan sahası çok güzel. fakat uygulama yapılan saha maalesef sıkıntılı. Bu resmi bugün çektik. İnşallah bu sıkıntıyı el birliği ile çözeceğiz..

VEKİL GÖK DEVREYE GİRDİ. 
GAP Arena stadyumunda yaşanan çim rezaletinin ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili A.Kerim Gök, Gençlik ve spor Bakanlığını harekete geçirdi. Bakanlık bugün Şanlıurfa'ya müfettiş gönderiyor. Bakanlığın çim sahalardan sorumlu bir ekibi ise Şanlıurfa'ya geliyor. Vekil Gök, bu sahanın kim tarafından bu hale getirildiği araştırılacak ve sorumlular mutlaka cezalandırılacaktır dedi. 


Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195