Title of a News Article

Şanlıurfaspor’a kupa şoku!

 Şanlıurfaspor’a kupa şoku!
banner206

Şanlıurfaspor, Türkiye Kupası 2. tur maçında Sivas Dört Eylül Belediyespor’a penaltı atışları sonucunda 3-1 yenilerek, kupaya erken veda etti.  

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor, Türkiye Kupası 2. tur maçında dün Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı’nda Sivas Dört Eylül Belediyespor ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sarı-Yeşilliler, Serdar Özbayraktar’ın 11 ve 15. dakikalarda kaydettiği gollerle 2-0 öne geçerek, ilk yarıyı bu skorla kapattı.

İkinci yarıya damgasını vuran taraf ise Sivas Dört Eylül Belediyespor oldu. 3. Lig takımı Dört Eylül Belediyespor, 49. dakikada Ozan Kılıçoğlu ve 90. dakikada Mustafa Cevret’in golleriyle eşitliği sağladı. 90 dakikalık normal süre 2-0’lık skorla biterken, karşılaşma uzatmalara gitti.

Uzatmalarda da 111. dakikada Şenol Akın ile 3-1 öne geçen Sarı-Yeşilliler, zayıf rakibi karşısında bu skoru da koruyamadı. Sivas Dört Eylül Belediyespor, 113. dakikada Ziya İnday’ın kaydettiği golle karşılaşmayı penaltı atışlarına götürdü.

Penaltı atışlarında Şanlıurfaspor, Türkiye Kupası 2. tur maçında Sivas Dört Eylül Belediyespor’a penaltı atışları sonucunda 3-1 yenildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 18:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibrahim musri
ibrahim musri - 10 yıl Önce

İş çıkmaz urfadan umudum yok

SIRADAKİ HABER

banner195