Title of a News Article

Şanlıurfaspor’a pasta sürprizi

Şanlıurfaspor’da futbolculara ve teknik heyete pasta sürprizi yapıldı

Şanlıurfaspor’a pasta sürprizi
banner206
Şanlıurfaspor’da futbolculara ve teknik heyete pasta sürprizi yapıldı

Piazza AVM’de faaliyet yapan Öz Süt isimli pastane ve  Lufian mağazası çalışanları takımın antrenmanına gelerek, Şanlıurfaspor’a futbol topu şeklinde pasta kesti.

Etrafında sarı yeşil atkıda bulunan pastayı gören futbolcular işletme sahibine teşekkür etti.

İşletme sahibi Kemal Ağar İse Şanlıurfaspor’un son haftalarda başarılı sonuçlar aldığına dikkat çekerken, “Bizim de aklımıza böyle bir sürpriz geldi, Hüseyin hoca ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik etmek ve onlara Adanaspor maçı öncesi moral vermek için kendilerine pasta ikramında bulunduk, inşallah galibiyet serimiz devam eder” dedi.

Lufian sahibi Erhan Şahin ise Şanlıurfaspor’un süper lige layık bir ekip olduğunu vurguladı.

Şahin, Hüseyin Dağ’ın takımın başına geçmesi ile çok iyi bir grafik  çizdiğini ve seri galibiyetler aldığını belirterek, “Hüseyin hoca ile birlikte takım önemli bir atağa kalktı, birkaç hafta önce ligde kabus görürken, şimdi çok rahat bir duruma geldik, kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Şanlıurfamız nüfus ve potansiyeli ile süper ligi hak eden bir kulüptür gelecek sezon inşallah bu takımın süper lige çıktığını hep beraber göreceğiz önümüzdeki haftalar için de takıma mbaşarılar diliyorum” dedi.

İkramlar sonra Şanlıurfaspor teknik Direktörü Hüseyin Dağ isimlerinin yazılı olduğu Şanlıurfaspor formalarını işletme sahiplerine hediye etti.

GAP vadisi tesislerde Antrenman öncesi, teknik heyet ve futbolculara sarı yeşil renkte yaş pasta ikram edilirken, Şanlıurfaspor, ligin 36'ıncı haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Şanlıurfaspor teknik Direktörü Hüseyin Dağ yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu, dar alanda kısa pas ve dayanıklılık çalışması yaptı. Yarı alandaki çift kale maçın ardından bazı futbolcular şut çalışması yaptı. Futbolcuların neşeli olduğu görülen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Dağ,  yaptığı açıklamada, taraftarların takıma sahip çıkmasının sevindirici olduğunu belirtirken, bu tür organizasyonların oyuncuların motivasyonunu artırdığını söyledi.

Dağ, "Son haftalarda takım olarak iyi bir çıkış yakaladık, umarım bunu sezon sonuna kadar sürdürürüz. Şimdi önümüzde çalışacağımız bir hafta var ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Adanaspor maçına hazırlanacağız. Son haftalardaki mücadelemiz taraftarları mutlu ediyor, böyle olunca da takıma sahip çıkıyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2014, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195