Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da başkan seçiliyor

.

Şanlıurfaspor’da başkan seçiliyor
banner206
Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongre yarın yapılacak. Yaklaşık 1000 kişinin oy kullanması beklenen kongrede, mevcut Başkan Fethi Şimşek’in tek liste halinde seçime katılması bekleniyor. Fakat seçimde delege çoğunluğunun sağlanamayacağı ve kongrenin bir sonraki haftaya erteleneceği belirtiliyor. 
Şanlıurfaspor’un olağanüstü kongresi 12 Temmuz Pazar günü (yarın) saat 12.00'de Büyükşehir Belediyesi Urfa Cıty AVM Nikah Salonunda yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması durumunda 19 Temmuz Pazar günü aynı yerde yapılacak. Olağanüstü kongrede faaliyet raporunun okunması, ibra, dernek organlarının seçimi ve dilek temenniler yer alacak.


Tek liste ile gidilecek
Yaklaşık 1000 kişinin oy kullanması beklenen kongreye tek liste halinde gitmesi beklenen Fethi Şimşek’in yeniden başkan olması bekleniyor. Fakat seçimde delege çoğunluğunun sağlanamayacağı ve seçimin haftaya erteleneceği öngörülüyor. 

Yönetimde revizyon
Fethi Şimşek’in yeniden başkan seçilmesi beklenen kongrede, yönetimde bazı isimlerin çıkacağı ve yerine başka isimlerin ekleneceği kaydediliyor. Listede yer almayacaklar arasında Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ve As Başkan Mehmet Çavuş da yer alıyor. 


Transfer çalışmalarına hız verilecek
Bu arada Şanlıurfaspor’da olağanüstü kongrenin ardından transfer çalışmalarına da hız verilecek. Güçlü bir yönetim ile kongreden çıkmayı amaçlayan Şimşek, transferde elini hızlı tutacak ve güçlü bir kadro kurabilmek için yeni sezon için bir bütçe belirleyecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 16:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halil Polat
Halil Polat - 9 yıl Önce

Yeterrr yeterrrr futboldan sovuttunuz

SIRADAKİ HABER

banner195