Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da büyük kriz

.

Şanlıurfaspor’da büyük kriz
banner206

Maddi sıkıntılar içerisinde bulunan Şanlıurfaspor’da, başarısız sonuçlar alınmaya devam edince Urfaspor Yönetimi tarafından kongre kararı alınması isteniyor.

PTT 1. Lig’de son olarak Yeni Malatyaspor’a kendi sahasında 2-0 yenilerek alt sıralardan kurtulamayan Şanlıurfaspor’da büyük kriz yaşanıyor. Taraftarlar, Yeni Malatya yenilgisinin ardından Şanlıurfaspor’da 3 sezondur herhangi bir başarıya imza atamayan Fethi Şimşek başkanlığındaki Urfaspor Yönetimini istifaya çağırdı. Sezon sonunda kongre yapan ve iyi bir liste oluşturamayan Fethi Şimşek başkanlığındaki Urfaspor Yönetiminin, taraftarın sesine kulak verip vermeyeceği büyük bir merakla bekleniyor. Ayrıca Şanlıurfaspor Yönetiminin, kulübün artan borçlarıyla da başa gelemediği ve maddi anlamda zor günler yaşadığı dilden dile dolaşıyor.

Bu arada Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Badıllı, yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor karşısında alınana kötü sonuçtan dolayı taraftardan özür diledi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Badıllı, futbolculara çok ağır sözlerle yüklenerek, şu sözleri kaydetti;

“Hiç bir futbolcu ne olursa olsun. . Bu şehrin taraftarını üzmeye hakkı yoktur. . Biz bugüne kadar hep sustuk. . Ama yeter artık. . Elimizden geleni sonuna kadar yaptık. . Yeri geldi uykusuz kaldık gün geldi haftalarca ailemizden uzakta futbolcularla bir aile gibi kardeş gibi beraberdik. . Sırf Şanlıurfa ya yakışacak bir takım olabilmesi için. . Ama bugün oynanan futbol gösterilen performans bu taraftara yakışacak bir futbol oyunu değildi. . Bu kadar açık söylüyorum yeter artık. . Ya biz size bu şehire yakışacak futbol nasıl oynaniri gosterecez yada size gücümüz yetmiyorsa eyvallah çekip yerimize geçeceğiz meydanı size bırakacağız. .. . Düşme potasındasın çıkış yapacağın bir maç. . İlk yarı 3 tane net gol atamayacaksın. . İkinci yarıda sahada amatör gibi futbol oynayacaksın. . Ya biz futboldan anlamıyoruz. . Yada siz kendinizi bulunmayan bir kadro olarak görüyorsunuz. . Ben bu takım bu sezon kurulduğundan bu yana her kaybettiğimizde gece uyumuyorsam sinirden etrafımdaki insanları kırıyorsam .. Bir tek sebebi vardır oda şanliurfaspor da ruhsuz oynayan futbolculardır. . Ama bekleyin ve görün. . Bu şehire yakışacak bir karar alacağım. . Hiç bir şey Şanlıurfaspor sevdamızdan değerli değildir. . Kim kızarsa da kızsın umurumda bile değil. . Benim bu takımda tek bir hedefim var.. oda bu takımı süper lige çıkartmak. . Böylede kimse kusura bakmasın değil şampiyonluk ilk 6 ya girmek bile zor... taraftarımla beraber Malatya maçını izlerken nasıl deli olduğumuzu biz biliyoruz. .. ey şanlı taraftar bu takım adam olacak bekleyin ve görün. . Taraftarımızdan şahsım adına çok özür diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 10:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail başbuğ
İsmail başbuğ - 8 yıl Önce

Hemen kongre yol yakından başarılı bir başkanın elinden aldınız biliyorsanız niye aldınız hemen bırakın milletvekiline olamazsın urfa dan

Urfali
Urfali - 8 yıl Önce

Acil o yalaka hüseyin dağ yollayın yoksa takım küme duser

SIRADAKİ HABER

banner195