Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da büyük yemin!

 Şanlıurfaspor’da büyük yemin!
banner206

Son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenilerek küme düşme korkusu yaşamyaa başlayan Şanlıurfaspor’da futbolcular, kalan 9 maç için rotayı çizdi. Sarı-Yeşilliler, “Kalan maçlarımızı iyi sonuçlarla kapatıp ligi iyi bir yerde bitireceğiz” dediler.

Özellikle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle büyük şok yaşayan Şanlıurfaspor, 1461 Trabzonspor maçına odaklandı. 1461 Trabzon maçını hazırlıklarını sıkı şekilde sürdüren Sarı-Yeşilliler, bu maçı kazanarak kente mutlu dönmeyi arzuluyor.

 

Futbolcular kendilerine güveniyor

Şanlıurfaspor’da futbolcular, 1461 Trabzon maçından 3 puanla ayrılacaklarından emin gibi görünüyorlar. Gaziantep maçının yenilgisini unutan futbolcular, 1461 Trabzon maçına kenetlendiklerini belirterek, “Karadeniz deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz. Bunun için kendimize güveniyoruz. Bu maçı kayıpsız atlatmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah bu maçta her şey lehimize olacaktır” dediler.

Önlerinde oynayacakları 9 maçın kaldığına vurgu yapan Sarı-Yeşilli futbolcular, “Öncelikle 1461 Trabzon maçını iyi bir sonuçla kapatıp ve kalan maçlarımızdan da puan veya puanlar alarak ligi iyi bir sırada tamamlayacağız, buna hepimiz inanıyoruz” şeklinde konuştular.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2014, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195