Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da Osmanlı alarmı!

Şanlıurfaspor'da Osmanlı alarmı!
banner206

Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Şanlıurfaspor, hazırlıklarına devam ediyor.

PTT 1. Lig’de deplasmanda aldığı Karşıyaka galibiyeti ile moral bulan Şanlıurfaspor, rotayı Osmanlıspor maçına çevirdi. Ligde şampiyonluğu hedefleyen Sarı-Yeşilliler, zirve bulunan rakibini devirmenin hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Cihat Arslan’ın talebeleri, Pazar

günü deplasmanda oynayacakları Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

 

Moraller yerinde

GAP Vadisi tesislerinde akşam antrenmanı yapan Şanlıurfasporlu futbolcular da morallerin yerinde olduğu gözlenirken, bayramın ikinci günü Ankara’dan galibiyet ile dönmek istediklerini belirtiler.

Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde yaklaşık 1 saat süren antrenmanda futbolcular düz koşu, ısınma ve yarı alanda çift kale maç yaparak idmanı tamamladı.

İdman sonunda Karşıyaka maçından galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden futbolcu Youssef Yeşilmen, “Osmanlıspor maçında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz, inşallah taraftarlarımızı mutlu ederiz” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan da, Osmanlıspor karşılaşmasının çok zor geçeceğini vurgulayarak, “Her maça 3 puan hedefiyle çıkıyoruz. Bu maça da bu şekilde çıkacağız. Ancak Osmanlıspor karşılaşması her iki takım açısından da zor geçecek ama biz de yine de en az 1 puan almayı arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2014, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195