Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da tempo artıyor

 Şanlıurfaspor'da tempo artıyor
banner206

Topuk Yaylasında sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekipte çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Günde çift antrenmanla sezona hazırlanan Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan gittikçe antrenman temposunu arttırıyor.

Günü çift antrenmanla tamamlayan sarı yeşilli futbolcular, sabah sis altında çalışırken, akşam ise daha yoğun tempoda çalışmasına devam etti.

Belindeki hafif sakatlıktan dolayı dinlendirilen Gökhan katılmadığı Akşam antrenmanında futbolcuların bir bölümü ayak tenisi oynarken, diğerleri ise taktiksel top çalışması yaptı.

Antrenmana düz koşu ile başlayan Cihat Arslan'ın talebeleri, sonrasında yardımcı hocaların nezaretinde saha içinde fizik ve kondisyon hareketleri ve polar saatlerle koşu çalışması yaptı.

Teknik Direktör Cihat Arslan'ın nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenmanın sonunda yarı alanda gruplar halinde taktiksel çift kale maç yapan futbolcular açma germe hareketleri sonrası antrenmanı sonlandırdı.

Öte yandan gün içinde yapılan iki antrenmanı da Şanlıurfaspor AS Başkanı Nabi Kırmızı, Futbol şube sorumluları Maruf Güneş, Nihat Kırmızı ve Alt yapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Bahçıvan'da izleyerek takımı yanlız bırakmadılar.

Adanaspor ile hazırlık maçı oynanacak

Şanlıurfaspor, Bugün Topuk Yaylasında Adanaspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Saat 17:00'de oynanacak karşılaşmada Teknik Direktör Cihat Arslan'ın tüm futbolcularına görev vermesi bekleniyor. Sarı Yeşilli ekibin Adanaspor ile oynayacağı karşılaşma kamp süreci boyunca ikinci hazırlık maçı olacak. İlk maçında Şanlıurfaspor, İstanbul'da Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalmıştı.

 

Özbayraktar: "Yuvaya döndüğüm için mutluyum"

Antrenman sonrası açıklama yapan Şanlıuırfaspor'un yeni transferi Serdar Özbayraktar, yuvaya tekrardan döndüğüm için çok mutluyum inşallah sezon sonu ligi şampiyon bitiririz" dedi.

Serdar Özbayraktar konuşmasında, "Yuvaya döndüğüm için çok mutluyum, yıllar önce Şanlıurfaspor'da oynamıştım, 2002-2004 yılları arasında burada oynamıştım, hayatımda unutamadığım anıları burada yaşadım, son anda şampiyonluğu kaybetmiştik. Bizim için dönüm noktasıydı. Unutamadığım maçlar arasında içeride bir Erciyes maçı vardı. Yenseydik şampiyon olup Lig A'ya yükselecektik. Nasip olmadı. O sene namaglup gidiyorduk 26 hafta hiç yenilmemiştik. 26. hafta Antep Belediyeye yenildik. Sonrasında bir Erciyes maçımız vardı. Nasip olmadı yenemedik, Şampiyon olamadık. İnşallah bu sene geldiğim takımı Süper lige çıkartırız. Süper lig yolunda çalışıyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda mücadele ediyoruz. İnşallah Urfaspor'u el birliği ile Süper lige çıkartacağız"

Kampta yeni katılan ve geçen sezondan kalan oyuncuların arkadaşlığı pekiştirdiğinin altını çizen Serdar, "Kampta arkadaşlık ortamı çok iyi bu arkadaşlığı sahaya yansıtırsak bizim yenemeyeceğimiz takım olmadığını söyleyebilirim. Bunun neticesinde sezon sonunda ipi göğüsleyen takımın biz olacağını ve süper lige çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Süper lige Allah’ın izniyle çıkarız" diye konuştu.

 

Tok: "Urfaspor çok değerli bir yere sahip"

Şanlıurfaspor'un İstanbul Başakşehirspor'dan renklerine kattığı Hüseyin Tok ise Şanlıurfaspor'un Türkiye liglerinde çok değerli kulüplerden biri olduğuna dikkat çekerken, "Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı Topuk Yaylasında sürdürüyoruz. Geçen sene yaşamış olduğum şampiyonluğa bir şampiyonluk daha katmak istiyorum. İnşallah nasip olursa bu sene kariyerim boyunca dördüncü şampiyonluğum olacak Urfaspor'la bir üst lige çıkarsak. Bu yüzden elimizden geleni yapacağız. Ben geçen sezonda Cihat hoca ile çalışmıştım. Vereceği taktik teknik ve vereceği emeklerle Urfaspor'u hak etiği yere çıkartmak istiyoruz. Urfaspor gerçekten önemli bir kulüp. Türkiye'de söz sahibi olan bir kulüp. Bence şuanda haklettiği yerde değil. Bir an önce süper lige çıkartmak için uğraşacağız. Bu sene Şanlıurfaspor taraftarları merak etmesin çok farklı bir takım izleteceğiz. İnşallah çok iyi olacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195